Okulumuzdan İl Milli Eğitim Müdüremize Teşekkür Ziyareti

Okulumuzdan İl Milli Eğitim Müdüremize Teşekkür Ziyareti

Ferizli Hatice Aslan İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenleri olarak  İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'u ziyaret ederek Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un okulumuza gelmesinden büyük mutluluk ve onur duyduğumuzu dile getirdik.

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Soner Yılmaz, Okul Müdürümüz Murat Tek ve öğretmenlerimizle birlikte;yaptığımız çalışmalarda bizlere destek veren İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet Durmuş'a teşekkür ettik.

 

Bizlere bu ziyaretimizden  memnuniyet duyduğunu belirten İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, eğitimin bir ekip işi olduğunu ve olumsuzlukların yanı sıra olumlu noktalara yönelindiğinde zorlukların aşılabileceğini ifade etti. Hatice Aslan İlkokulu ve Ortaokulundaki olumlu değişimin fark edildiğini, buna bizzat şahit olduğunu söyleyen Durmuş, öğretmen ve idarecilerin Bakan Selçuk'un ziyaretiyle ödüllendirilmek istediklerini belirtti. Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un "Eğitim sistemleri 100 vagonlu tren gibidir. Bir spor araba gibi döndüremeyiz." sözünden hareketle ilimizde "Kelebek Etkisi" sloganı ile yola çıktıklarını belirten İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, "Bir köy okulunda olan bir değişim bile büyük bir dalga etkisi yapabilir. İnanmak, hayal etmek gerektiğini her fırsatta dile getirdik." diyerek Okulumuz Hatice Aslan ailesini başarılı çalışmalarından dolayı bir kez daha tebrik etti. 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Ferizli Hatice Aslan İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)