Okulumuzda Yeni Kurulan Matbaa Atölyesi Açılışı Yapıldı

Okulumuzda "Matbaa Atölyesi" açılışı yapıldı. Bu atölye farklı alanlarda okulumuzun 6.  atölyesi olarak üretime başladı. Atölyede gazete, dergi, kitap, broşür vb. baskı, ciltleme işlemleri; ayrıca kupa, kalem, tişört, şapka vb. baskı işlemleri ile plaket, madalya, kişiye özel hediyelik eşyalar üretilebilecek.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün "Özel Eğitimi İyileştirme Projesi" kapsamında kurulan atölye açılışına Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU, Belediye Başkan Yardımcısı Salih ÖZDEN, DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent MERCİN ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Eren Evin KILIÇKAYA, , Ak Parti İl Başkanı Sebahattin CEYHUN, Tarım Orman İl Müdürü Orhan ÇALIK, Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT, Millî Eğitim Müdür Yardımcıları Muhsin KAYMAK, Hakan GÖLPINAR, Eğitim Bir Sen İl Başkanı Fatih KÖSE, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı. 

Okul Müdürümüz Mehtap KINALIBAŞ atölyelerde üretilen tüm ürünlerin işletmede satışının yapıldığını ve öğrencilerin bu ürünlerden kazanç elde ettiklerini ifade etti. Okulda çiçekçilik, her türlü yiyecek içecek üretimi, her türlü mobilya işinin yapılabildiğini, seramik ve el sanatları alanında ise isteğe bağlı her türlü ürünün sipariş üzerine üretilebildiğini söyledi. Okulun mesleki yönünün geliştirilmesinin öğrencilerin istihdamına katkı sağlayacağını, tüm uğraşlarının onların hayatın her alanında yer almaları için olduğunu, toplum olarak da onlara destek olmanın hepimizin görevi olduğunu ifade etti. Tüm katılımcılara destekleri için teşekkür etti.

Açılış programından sonra atölyeler gezilerek üretim faaliyetleri incelendi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Merkez Bahattin Çini Özel Eğitim Meslek Okulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)