Okulumuzda Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Vefatının 81. Yıldönümünde Okulumuzda Saygı ve Rahmetle Anıldı.

Vatan ve millet sevgisinin, istiklal ve istikbal mücadelesinin en güzel ifade edildiği 12 Mart 1921 tarihinde ulusal marşımız olarak kabul edilen İstiklal Marşı’mızı Türk Milletine hediye eden Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u vefatının 81. Yıldönümünde okulumuzda saygı ve rahmetle anıldı.

Okulumuz Batman Atatürk Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen program 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde Müzik öğretmenimiz Ezgi Dilan Sercan ve öğrencilerimizin İstiklal Marşımızı işaret dili gösterimiyle başladı.

Mehmet Akif Ersoy’un hayatını ve İstiklal Marşını Yazma süreci ile ilgili videolar izletildi. Şiirler Okundu. Velilerimizin de katıldığı olduğu program Okulumuz Psikolojik Danışman Öğretmenimiz Fadime Yeter Çavumirza’nın Öğrencilerimizle hazırlamış oldukları İstiklal Marşının 10 kıtasının okunması ve bayrak gösterimi ile son buldu.

Öğrencilerimizin, Öğretmenleriminiz ve velilerimizin izlediği porgram büyük beğeni aldı.

 

Programın hazırlanmasında emeği geçen Müzik Öğretmenimiz Ezgi Dilan Sercan ‘a ve Okulumuz Psikolojik Danışman Öğretmenimiz Fadime Yeter Çavumirza’ya teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Batman Merkez Atatürk Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)