Okulumuzda Eba Destek Noktası Açıldı

EBA Destek Noktası, eğitimin uzaktan yapıldığı COVID-19 salgın sürecinde, evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan öğrencilerin EBA'ya erişimini sağlamak için okulumuzda oluşturulan alanlardır.

 

BİLİNMESİ GEREKENLER:

EBA Destek Noktası, evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmadığı okul idaremizce tespit edilen 1. sınıftan 8. sınıfa zorunlu eğitim kapsamındaki tüm öğrencilerimiz tarafından kullanılacaktır. Belirli bir planlama dâhilinde gruplar hâlinde dönüşümlü olarak öğrencilerin bilgisayar ve internet kullanımları sağlanacaktır.

EBA Destek Noktasının hangi saat aralıklarında ve kimler tarafından kullanıldığı düzenli olarak kayıt altına alınacaktır. Öğrenci velisi COVID-19 Kapsamında Okullarda Alınması Gereken Önlemler için "Bilgilendirme Formu ve Taahhütname"yi imzalamak zorundadır.

EBA Destek Noktasına giriş ve çıkışlar; öğrencilerin sınıf seviyelerine uygun, birbirleriyle çakışmayacak ve yığılma olmayacak şekilde planlanacaktır. Öğrencilerin bilgisayar kullanım süreleri, bir canlı ders süresinden az olmamak kaydıyla en fazla 2 saattir.

EBA Destek Noktasının girişinde el antiseptiği bulundurulmaktadır. Öğrencilerimiz içeri girmeden önce bu antiseptiği kullanmalı veya ellerini su ve sabunla yıkamalıdır.

EBA Destek Noktasında görevli personel ve öğrenciler, kesinlikle maskelerini çıkarmayacaktır.

EBA Destek Noktasına kesinlikle yiyecek ve içecek getirilmeyecektir.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aksaray Merkez Şehit Recep İnce Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)