Okulumuzda Değerler Eğitimi Semineri

Mardin Artuklu Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve Eğitime Destek Platformu İşbirliğinde okullarda düzenlenen 'Değerler Eğitimi' kapsamında okulumuzda program düzenlendi.

Program kapsamında Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Nusaybin Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul Müdürü Tacettin Akdeniz tarafından karşılanan Kayabaşı, okulda görevli öğretmenlerle bir araya geldi.

Öğretmenlerin taleplerini dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı daha sonra müzik, resim ve kimya laboratuvarında incelemelerde bulunarak okul hakkında görevlilerden bilgi aldı.

Daha sonra Değerler Eğitimi Semineri başladı. Eğitimciler Uğur Kocabey ve İbrahim Halil Yetim tarafından motivasyon konulu seminerde yaptıkları konuşmalardan sonra öğrencilere hitap eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı, bugün burada düzenlenen etkinliği çok kıymetli ve değerli bulduğunu belirtti.

Kayabaşı, "Siz değerli gençlerimiz okullarınızda değerli öğretmenlerimizin verdiği çok kıymetli bilgileri alıyorsunuz ancak manevi eğitimle desteklenmeyen eğitimden çok büyük bir başarı gelmiyor. O yüzden okullarımızda düzenlenen Değerler Eğitimi gibi faaliyetleri sonuna kadar destekliyoruz. Bu etkinlikte emeği geçen kurumlarımıza, idarecilerimize ve Sivil Toplum Kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin de ne talebi olursa olsun Kaymakamlık ve Belediye olarak her zaman yanınızdayız" şeklinde konuştu.

Dört Kurumun işbirliğinde düzenlenen Değerler Eğitimi Seminerlerinin 12. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenleneceği ve programların süreceği bildirildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mardin Nusaybin Nusaybin Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)