Okulumuza Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerimizi Velileriyle Okulumuza Davet Ediyoruz

Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler,    

2021-2022 Öğretim Yılının tüm TOKİ Prof. Dr. Fuat Sezgin Anadolu Lisesi ailesine ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

 Halk ozanımız Aşık Veysel bir şiirinde şöyle diyor:

"Dünyanın en zengin aklını gördüm

Sermayesini sordum, dedi ki: okul."

          İnsanı diğer canlılardan ayıran en önemli özellik, aklı ve zekasıdır. Fakat akıl, kendiliğinden gelişemez ve verimli kullanılamaz. Aklı geliştiren, kullanılmasını öğreten, bilgilerle zenginleştiren okuldur.

 Sizden istediğim ülkemizin milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimsemeniz, bu değerleri koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına saygılı bireyler olarak sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren birer vatandaş olmanızdır.Her şey gelişmekte ve değişmektedir. Ama değişmeyen bir şey vardır; o da insani değerlerdir.  Size düşen görevse, bu değerleri taşımak, sahip çıkmak ve yaymaktır.

 Sayın velilerimiz,

 Her zaman sizlerle işbirliği yapmaya ve yardımlaşmaya ihtiyacımız vardır. Birlikte hareket ederek çok daha hızlı ve kolay yol alacağımızı düşünüyorum.. "Eğitimi pahalı buluyorsanız, cehaletin bedelini hesaplamayı unutmayınız." 

 .

Sevgili öğrenciler,

 Sizlerin günaydın deyişlerinizi özledik. Sizlerin tatlı yaramazlıklarınızı özledik. Sizlerin başarılarınızı özledik. Sizlerin gülüşlerinizi mutluluğunuzu özledik. Sizlerin öğretmenim sözlerinizi özledik. Sizlerin müdür yine mikrofonu eline aldı çok konuşmasa bari deyişlerinizi içinizden geçenleri özledik. Sizlerin gerçekten kalben alkışlarınızı özledik.

  Her şey gönlünüzce olsun.

NOT: 2021/2022 Eğitim Öğretim yılında Okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz duyurularda belirtilen evrakları hazırlayarak 20/08/2021 tarihine kadar velileriyle birlikte okula gelmeleri rica olunur.

Hakan YAŞAR

Okul Müdürü

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bitlis Tatvan Toki Prof. Dr. Fuat Sezgin Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)