Okulumuza Kalite Etiketi

Okulumuz "Çocuklarımız tohumlar Gibi" projesiyle kalite etiketi sahibi oldu.

Çocuklarımız tohumlar gibi! 


Tohum küçük, kuru bir enerji parçasıdır.Tohumlar toprağa düşmeli veya ekilmelidir. Yeterli su ama çok fazla değil, güneş ışığı ve besin almalıdır.  Korunmalıdır. Çocuklarımız da bize benzer şartlar altında geliyorlar. Gelecek henüz ortaya çıkmadı, hemen ekimi gerekiyor. Çocuğun çiçek açması gereken büyüme ilk önce düştüğü evden ve aileden gelir.Ancak bir çocuğu yetiştirmeye başladığımızda onlar için ne tür bir 'zemin' e ihtiyacı olacağını bilemeyiz, çünkü ne tür bir 'çiçek' olma potansiyeline sahip olduklarını bilemeyiz.Ebeveyn olarak,öğretmen olarak, toplum olarak onları çok düşünmeliyiz... 


Bu amaçla yola çıktığımız Kids are Seeds (Çocuklar Tohumdur)eTwinning projemizi başlattık. 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimizle İngilizce ögretmenimiz Alev Yılmaz 'ın yürüttüğü Kids are Seeds proje çalışmalarımız sonuç verdi ve okulumuz kalite etiketiyle ödüllendirildi. Projeye önderlik ederek büyük emek harcayan İgilizce Öğretmenimiz Alev YILMAZ ve katılım sağlayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.


Azerbaycan, Gürcistan, İtalya,Ürdün, Litvanya, Makedonya, Portekiz,Romanya,Türkiye ve Letonya dan 30 öğretmenin katılımıyla uluslararası bir eTwinning projesi hayata geçirildi. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Denizli Merkezefendi Zaferiye Abalıoğlu İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)