Okulumuz Uygulama Anaokulu 3 - 5 Yaş İçin Kayıtlarımız Tam Gün ve Yarım Gün Seçenekleriyle Devam Ediyor.

       Deneyimli öğretmen kadromuzla, önceliği çocuğa sevgi ile yaklaşımı benimsedik. Çünkü sevgiyle öğretilen bilginin kalıcı olacağına inanıyoruz. MEB'inin belirlediği program doğrultusunda, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

                       Amacımız kendine güvenen, sosyal, aktif, düşünebilen ve bunu ifade edebilen bireyler yetiştirmektir. Bunu yaparken hiçbir özveriden kaçınmıyoruz. Çocuklarımızın görsel, bilişsel, duyuşsal durumlarını olabildiğince yüksek seviyede tutup, hazır bulunuşluk hallerini çeşitlendirmeyi amaçlıyoruz. Bu yüzden görsel sanatların, üretim ve yaratıcı faaliyetlerin önemini kavrayarak onların geleceğin büyük çocukları olacaklarını unutmadan tüm fiziksel ve eğitsel koşullaramızı onlara göre belirliyoruz. Geri bildirimlerin günden güne olumlu olarak artması, gelişimin hızına tanık olmamız bizler için  büyük mutluluk oluşturuyor.

                    Günümüzde eğitimin düzenli ve sistemli bir hale getirilmiş olması insanın farkındalıklarını erken yaşlarda başlatarak aldığı eğitimin sayesinde katılmışlığını en üst seviyeye çıkarmaktadır. Biz misyon olarak her türlü uç fikirden kendimizi uzak tutarak çağdaş, modern, öz güvenli, serbest düşünebilen bireyler yetiştirme tutkusunu taşıyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Eyüpsultan Haydar Akçelik Kız Teknik ve Meslek Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)