Okulumuz Etwınnıng Okul Etiketi İle Ödüllendirildi!

Okulumuz Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi , Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda başarılı çalışmalar yürüterek  Ulusal kalite  ve Avrupa Kalite etiketi almıştı.Bu çalışmalar sonucunda  merkezi Brüksel'de bulunan  ve Etwinning Türkiye faaliyetleri Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan Ulusal Destek Servis (UDS) tarafından 2021-2022 yıllarında geçerli olmak üzere eTwinning Okul Etiketi ödülüne layık görülmüştür.

Okulumuz  Avrupa seviyesinde görünürlüğe sahip olma imkânını elde etmiş; okulumuz, okul personeli ve yönetimi  eTwinning faaliyetleri kapsamında Avrupa'da özel ve mesleki gelişim programlarına katılma hakkını elde etmişlerdir.

BAŞARILARIMIZ DAİM OLSUN...

Etwinning Okulu Nedir?

eTwinning Okulları, eTwinning'in önemini ve değerlerini tanır, okul yönetiminin desteğiyle bunları okulun politikalarına, uygulamalarına ve mesleki gelişim süreçlerine dahil eder.

eTwinning Okul Etiketi ile, eTwinning; sadece bireysel olarak eTwin'cilerin değil, aynı zamanda öğretmen takımlarının ve okul liderlerinin birlikte çalıştığı tüm okulun katılımını, çabasını ve bağlılığını tanıyarak değerlendirir.

Bir eTwinning Okulu statüsüne ulaşma kavramı, objektif olarak değerlendirilebilecek bileşenlerle yapılan gelişimsel bir yolculuktur. Bu bir rekabet değil, bir seviyeden diğerine doğru gerçekleştirilen bir ilerleme sürecidir.

Tüm eTwinning Okullarının pusulası, eTwinning Okul Misyonu'dur.

Faydaları nelerdir?

eTwinning Okulları:

  • Avrupa düzeyinde eTwinning için rol modelleri olarak tanınırlar ve eylemin gelecekteki gelişimi için ilham verecek öncü okullardan oluşan bir ağ oluştururlar.
  • Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde ederler ve eTwinning Okulu Etiketlerini tanıtıcı ve bilgilendirici materyallerinde gösterebilirler.
  • Aşağıdaki alanlarda lider olarak tanınırlar:

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Bafra Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)