Okulumu Karekod'luyorum

Okullarımızda teknolojik imkanları kullanarak kurum kültürünün yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla bu proje oluşturulmuştur.
Projemiz e-twinning platformunda eş zamanlı yürütülecek olup E-twinning projelerinin tanıtımı ve kullanımı öğrenciler ve veliler arasında yaygınlaştırılacaktır.
Kurum kültürü; bir kurum, bir kuruluş ve bir işletmede biçimsel yapıyı karşılklı olarak etkileme niteliğindeki kurum içi değerler, inançlar ve alışkanlıklara denir.
Karekod, Data Matrix adlı kare veya dikdörtgen biçimlerde basılabilen 2 boyutlu barkodun Türkiye'de kullanılan karşılığıdır.

Okulu Karekodluyorum projemizle teknolojik imkanları kullanarak kurum kültürünün yaygınlaşmasını sağlamayı, okul-öğretmen-veli ve öğrenci işbirliğini arttırmayı amaçlıyoruz. Projemizi e-twinning platformunda eş zamanlı yürütmeyi planlıyoruz.

Aralık ayında okul web sitesinde her öğretmen ve her sınıf için bölümler oluşturulacak. Öğretmenlerin oluşturduğu özgeçmişler sisteme yüklenecek. Her sınıf için karekod oluşturulacak. Oluşturulan karekod sınıf kapılarına asılacak.

Ocak ayında e-twinning projelerinin tanıtımı yapılıp kullanımı öğretmenler ve öğrenciler arasında yaygınlaştırılacaktır. Web sitesi ve karekod kullanımı tanıtılacaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mardin Midyat Kocatepe Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)