"Okulum Temiz" Belgesi Heyetinden Tam Not Aldık

Milli Eğitim Bakanlığımız ve TSE işbirliğinde oluşturulan eğitim programları ile yetkilendirilen Tetkik Görevlileri tarafından okulumuz yerinde denetlenip kontrol ve belgelendirmesi yapıldı.

Tetkik görevlileri İsa Özateş ve Mustafa Gül tarafından okulumuzda yapılan tetkik sonucunda; okulumuzun istenen tüm şartları yerine getirdiği görülmüş olup, "Okulum Temiz" belgesi almaya hak kazanmıştır.

Değerlendirme sonucunda konuşan İsa Özateş; dünyayı kasıp kavuran 900 bin kişinin ölümüne, milyonlarca kişinin hastalanmasına neden olan Covid-19 pandemisinden bazı tedbirler sonucu korunabileceğimizi dile getirdi. Bu tedbirlerin de en önemlileri Maske-Mesafe-Hijyen üçlüsü olduğunu söyledi. Okullarımızda yapılan çalışmaların başta öğrencilerimiz olmak üzere; hepimiz için hayati önem taşıdığını ve kesinlikle lüzumsuz olmadığını söyledi. Tüm çalışmaları titizlikle yapan başta okul müdürümüz Zekeriya Bozmaz olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür etti.

Okul müdürümüz Zekeriya Bozmaz da tüm bu çalışmaların bir ekip işi olduğunu dile getirerek; çalışmada emeği geçen müdür yardımcılarımız Derviş Çelik ve Adil Bayram; öğretmenlerimiz Mehmet Ersoy ve Yavuz Yıldız; yardımcı hizmet personelimiz Coşkun Altıkulaç ve diğer tüm çalışanlara teşekkür etti. Tekrar bu çalışmalarda gösterdikleri hassasiyet için İsa Özateş ve Mustafa Gül'e teşekkür ederek "Okulum Temiz" belgesinin okulumuza hayırlı olmasını diledi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Malatya Battalgazi Malatya Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)