Okullar Arası Atık Pil Toplama Kampanyasında Okulumuz İlçede 2. Oldu

Atık pillerin düzenli şekilde toplanarak çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf edilmesini hedefleyen, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi (TAP) ve Bandırma Belediyesi işbirliği ile ödüllü atık pil toplama kampanyası düzenlendi.

2020-2021 Eğitim ve öğretim yılında gerçekleştirilen kampanyada tüm okullardan toplam 870 kgatık pil toplanarak bertaraf ve geri kazanım işlemleri tamamlanması için TAP Derneği'ne gönderildi. 

Bandırma Belediyesi tarafından okullara gönderilen sıfır atık pil toplama kutularında bu yıl okulumuzda 70 kg atık pil toplanmıştır. Okullar arası atık pil toplama kampanyası kapsamında Bandırma genelinde okulumuz 2. Olmuştur.

Okul Müdürü Necdet Göze' yi ziyarete gelen Bandırma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Zafer Ekşi ve Sıfır Atık Birimi Proje Sorumlusu Nihal Yeşilduman öğrencilerimize bu başarıdan dolayı futbol, voleybol ve basketbol toplarından oluşan spor seti hediye ettiler. Ziyaret ve hediyeleri için kendilerine ve Bandırma Belediyesine teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Balıkesir Bandırma Hasan Atlı İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)