Okul Müdürümüzün Karne Mesajı

    2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemini tamamladık. Salgın nedeniyle uzaktan eğitimle geçen bu zor sürece kısa bir mola veriyoruz. Gönül isterdi ki okul bahçemizde, heyecanla karnelerimizi dağıtalım, çocuklarımızı gururla kucaklayalım, gözlerindeki mutluluğa ortak olalım. Ancak o günlerin de yakında geleceğini biliyor, coşkumuzu o dönemlere saklıyoruz.

   Öğretmenlerimizden uzak, öğrencilerimize hasret kaldığımız bu zorlu süreç tamamlanmadan yeni bir veda günündeyiz. Sağlığımız yerinde, kalplerimiz bir, bu defa da uzaktan sevinelim. 15 Şubat günü yüz yüze olacağımıza inanıyor, hazır bir şekilde sizleri bekliyoruz.

   Zor günlerde her zaman çocuklarımızın yanında olan, ilgiyle desteğini esirgemeyen, ekip ruhuyla ve büyük bir özveriyle görev yapan bütün öğretmenlerimize bir kere daha teşekkür ediyorum. Bu sorumluluğun bilincinde gerçekleştirdiğiniz çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum.

   Tatiller dinlenmeyi hak ettiğimiz dönemlerdir. Bunun için tatilde sizi dinlendirecek, eğlendirecek, dolu dolu aktivitelerle, zayıf olduğunuz konularda tekrarlarla, en önemlisi kitap okuma alışkanlığını edinmekle geçirmenizi bekliyorum.

   Yeniden kavuşacağımız, sarılacağımız, günlerin özlemiyle bütün öğrencilerime, ailelerine ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyor, sağlık, başarı ve mutluluk dolu günler temenni ediyorum.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Eyüpsultan 75 Yıl Yeşilpınar İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)