Okul Müdürümüzün 2. Dönem Mesajı

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı 2. Dönemi 05/02/2018´de başlayacaktır. Yeni dönemin tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için başarılı bir şekilde geçmesini temenni ederim.

Sevgili Öğrenciler;

Başarılı bir birinci dönem geçirdiniz ve dinlenmek için kısa bir tatili hak ettiniz. 2017-2018 eğitim öğretim yılının 2. dönemi başlıyor. 2. Dönem toparlanmak için ve birinci dönem elde ettiğiniz başarıların sonuçlarını görmek için önemli. Bu dönemi sağlıklı, başarılı bir şekilde geçirmenizi diliyorum.

 

Sayın Velilerimiz,

 

Çocuklarımızın yetişmesinde velilerimizin de katkısı çok büyüktür. Onların olumlu ve yönlendirici destekleriyle ve çocuklarımıza yapacakları rehberlikle onların özgüvenlerinin artmasına önemli katkı sağlamaktadırlar. Gelişen ve değişen dünya şartlarına ayak uydurabilmemiz için kendimizi geliştirmeli, büyük düşünmeli ve yaşamak istediğimiz ortamın şartlarının oluşmasında etkin olmalı, bunun için de gerekli bilgi ve donanıma sahip duruma gelmeliyiz.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı 2. Döneminin tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diler; herkes için sağlıklı ve başarılı bir dönem olarak geçmesini temenni ederim.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep Şehitkamil Ali Küncülü Ortaokulu

Kaynak:https://alikunculuortaokulu.meb.k12.tr/icerikler/okul-mudurumuzun-2-donem-mesaji_4423586.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)