Okul Müdürümüz Sayın Yusuf Baltacıoğlu'nun 2022 / 2023 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Mesajı.

Sayın Konuklar, Kıymetli Velilerim, Değerli Meslektaşlarım, Sevgili öğrencilerim

2022-2023 Eğitim öğretim yılının 1. Kanaat dönemini bugün çok şükür sıkıntısız bir şekilde tamamlıyoruz. Öncelikle hepiniz programımıza hoş geldiniz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor  hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Sevgili Öğrenciler;                                                                                                                     

       Sizler geleceğimizin teminatısınız. Yaşanılabilir yarınlar sizin başarılarınıza bağlı olacaktır. Aldığınız karneler sadece birinci dönem çalışmalarınızın bir sonucudur. Notlarınız yüksek diye rehavete girmeyin! Çok düşük diye de üzülmeyin. Azimli, planlı ve programlı çalışıp daha iyisini başarmak için uğraşın. Şunu da asla unutmayınız ki; başarısız derslerin telafisi mümkündür ve hiçbir başarı tesadüfü değildir. Sağlıklı ve mutlu olursanız hedeflerinize ulaşır, başarılı olursunuz.

Bizler sizlere inanıyoruz, lütfen sizler de başaracağınıza inanın. Kendi mutluluğunuz ve sizlerin geleceği adına her türlü fedakarlıktan kaçınmayan anne, baba ve öğretmenlerinizin mutluluğu için, yarıyıl tatilini, dinlenme, beslenme, uyku, kitap okuma ve spor yapma alışkanlıklarınızı bozmadan iyi değerlendirerek, ikinci döneme daha da iyi başlangıç yapmanızı temenni ediyor, hepinize iyi tatiller diliyorum.

Değerli Meslektaşlarım;

         Dünyanın en şerefli ve ağır görevini ifa etmektesiniz.  sevgili çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi donanımına kavuşması için gecenizi gündüzünüze katarak çalıştığınız için hepinize yürekten şükranlarımı sunarım. Öğrencilerimiz için, derslere yönelik göstermiş olduğunuz gayretin birinci dönem sonuçlarıyla karne heyecanını yaşıyoruz. Her gün daha iyi bir seviyeye ulaşmak için hem akademik hem de değerler eğitimi alanında çalışan ve süreci en iyi şekilde planlayıp uygulayan, eksiklerini zamanında gideren sizlersiniz. Pırıl pırıl yetişen bu yeni nesil, sizin emeğiniz, sizin alın terinizdir. Bu yoldaki tüm çabalarınız takdire ve övgüye layıktır. İyi ki varsınız ve iyi ki sizlerle çalışmanın ve başarının mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Hepinize  ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Kıymetli anne babalar;

         Bugün yavrularınıza verilecek karnedeki notlarında sizler ve bizlerinde yarıyıl boyunca çalışmalarımızın bir ürünü olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız. Karnenin esas sahipleri sizlersiniz. Çocuklarınızla arkadaş olmayı ihmal etmeyin, onları başkalarıyla kıyaslamayın, mutlu ve zor günlerinde mutlaka yanlarında olunuz. Yavrunuzu sizin istediğiniz doğrultuda değil, kendi ne olmak istiyorsa o yönde yetişmesine yardımcı olunuz. Evinizdeki canlı ve cansız varlıklara ayırdığınız vakit kadar yavrularınıza da zaman ayırmayı ihmal etmeyiniz. 

         2. dönemde  dinlenmiş ve yeni heyecanlarla buluşmak dileklerimle sözlerime son verirken, bir dönem boyunca eğitim öğretimimizin sorunsuz sağlıklı başarılı olması için çaba gösteren başta değerli meslektaşlarıma, okul aile birliğine, kıymetli velilerime sevgili öğrencilerime, çalışanlarıma çok teşekkür ediyor ve hepinize iyi tatiller diliyorum.

                                                                                           Yusuf BALTACIOĞLU

                                                                                 Mersinli Ahmet İlkokulu Müdürü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mersin Yenişehir Mersinli Ahmet İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)