Okul Müdürümüz Muharrem İlgar'ın Yarıyıl Mesajı

     Değerli velilerimiz ,değerli öğretmen arkadaşlarım, sevgili öğrencilerimiz. 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemini bitirmiş bulunmaktayız. Bu dönemi maalesef COVID-19 Pandemisi'nden dolayı okulumuzdan uzakta tamamladık.

Bizim için, her öğrenci eşsiz bir bireydir ve bizler, öğrencinin başarılı olması için gayret sarf ediyoruz. Aile ve okul, bir öğrencinin "Başarı Üçgeni"nin sabit ve dengeli temelini oluşturur.  Dört yıl boyunca, öğrenciyi bu "Başarı Üçgeni 'nin" zirvesine ulaştırmayı hep birlikte sağlayacağız. Velilerimiz ve öğretmenlerimizin gösterdiği yakın iş birliği, çocuğunuzun uyum içerisinde gelişip başarılı olmasının anahtarıdır.

Uzaktan eğitim sürecinde öğretmen-öğrenci-veli işbirliğinin ne kadar önemli olduğu hepimizin malumudur. .Başarı Üçgeni'nden herhangi birimizin uzaklaştığı zaman öğrencimizin zorlandığını gördük.

Öğrencilerimizin başarılı mutlu bir birey olarak yetişmesi için fedakarca çaba sarf eden başta değerli öğretmen arkadaşlarıma  teşekkür ediyorum. Onların hakkı  ödenmez . Velilerimize uzaktan eğitim esnasında bizlere yardımcı oldukları için  ayrıca teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize de başarılar diliyorum.

 

                                                                                                                                        Muharrem İLGAR

                                                                                                                                            Okul Müdürü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tekirdağ Çerkezköy Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)