Okul Müdürümüz Mehmet Salih Yıldız'ın 26 - 27 Haziran 2021 Tarihlerinde Gerçekleştirilecek Olan Yks Sınavı Mesajı

Sevgili Öğrencilerim

Ülkemizin ve dünyanın içinden geçtiği salgın döneminde okulunuzdan, öğretmenlerinizden ve arkadaşlarınızdan ayrı kaldınız. Ancak sizler, bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve irade ile olumsuzlukları avantaja çevirdiniz. Sınava hazırlık sürecinde çok büyük emekler verdiğinizi biliyoruz; inanıyoruz ki hayatta verilen hiçbir emek karşılıksız kalmaz.Sınavda başarılı olacağınıza yürekten inanıyor ve sizlere güveniyorum. Başarı yolunda en büyük gücün kendinize duyduğunuz ve duyacağınız güvenden geleceğini de unutmayın. Kendinize güvenerek emin adımlarla ilerleyin. Göreceksiniz ki hayatta verilen hiçbir emek zayi olmaz; çalışmalarınızın karşılığını muhakkak alacaksınız.

Değerli Velilerimiz;

Çocuklarınızın başarısı için doğduğu günden bu yana birçok fedakârlıkta bulundunuz, bulunuyorsunuz da. Onların başarısını görmek elbette ki hakkınızdır. Çocuklarınızın başarılı olmalarında en önemli etkenin sizler olduğunu unutmayınız. Onlara her daim ne kadar değerli olduklarını, sınav sonucu nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın hiçbir sınavın onların değerini belirlemeyeceğini hissettirmelisiniz. Sınav öncesi bizimle aynı heyecanı paylaşan velilerimizin de bu süreçte öğrencilerimize kalben inanacaklarına, sonucu her ne olursa olsun her öğrencimizin bizim için değerli olduğunun bilincinde olacaklarına inancım tamdır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde 26 ve 27 Haziran 2021 tarihlerinde 3 farklı oturumda yapılacak YKS'ye girecek olan başta okulumuz 12.sınıf öğrencileri olmak üzere, tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, her birinin hayal ve hedeflerine ulaşacakları bir yükseköğretim kurumuna yerleşmelerini temenni ediyorum." 

               Mehmet Salih YILDIZ

                     Okul Müdürü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Kağıthane Hasbahçe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)