Okul Müdürümüz Mehmet Ali Çay'ın Dünya´nın En Yüce Görevini Yerine Getiren ve Aynı Zamanda Hayatın Tüm Güzelliklerine Layık Olan Annelerimize Mesajı Var!

Dünya´nın en yüce görevini yerine getiren ve aynı zamanda hayatın tüm güzelliklerine layık olan annelerimize en derin saygılarımı sunar, kahraman evlatlarımızın bizlere birer emaneti olan şehit anneleri başta olmak üzere tüm annelerin "Anneler Gününü en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim."

İlk  öğretmenimizdir  anne... Sığındığımız  ilk  liman... Elimizi  tutan  ve  asla  bırakmayacak  olan ilk  sımsıcak  el... Huzuru  bulduğumuz  ilk  kucak... Sınırsız  hoşgörü,  değeri  ölçülemez  bir  emektir anne. Ağlasak  da  ''anne'' diye  ağlarız,  gülsek  de  ''anne'' diye  güleriz.  Dünya  üzerinde  sevginin  kurumayan  tek   pınarı  anaların  evladı  için  atan  yüreğindedir. Dizelere,  satırlara,  kitaplara  sığmaz  onun  çocuğu  için  çarpan  kalbindeki  yüce  sevginin  tabiri.  Karşılık  beklemeden,  bıkıp  usanmadan  asla  vazgeçmeden  seven, koruyup   kollayan  merhamet  abidesi  annelerimiz  hayattaki  en büyük  gücümüzdür.

Hoşgörünün, karşılıksız emek, özveri ve sevginin kaynağı olan annelerimiz bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan sabrın ve sevginin kaynağıdırlar. Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka bir değer yoktur. Hayattaki en önemli hazinemiz olan annelerimizi yalnız anneler gününde değil, hayat boyunca sevgi ile kucaklamalıyız

Şefkatin, merhametin ve fedakârlığın sembolü, her koşulda seven, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat geren tüm annelerin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve yüreği anne sevgisiyle dolu tüm kadınlarımızın Anneler Gününü en içten dileklerimle kutlar. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK' ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere, aramızda olmayan tüm annelerimizi de sevgi, saygı ve minnetle anıyor, cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi; 'Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklerde yükselmeye layıksın.' Bu duygu ve düşüncelerle okulumuz adına Anneler Gününüzü kutluyor, hepinize mutlu, huzurlu ve en önemlisi de sağlıklı günler temenni ediyorum."

 

                                                                                                                                                Mehmet Ali ÇAY

                                                                                                                                                   Okul Müdürü

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

İzmir Karşıyaka Nebahat Alparslan Karadavut İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)