Okul Müdürümüz Halil İbrahim Arslan'ın Yarıyıl Mesajı

Salgının gölgesinde bir eğitim öğretim dönemini daha geride bırakıyoruz. Eğitim öğretim faaliyetlerini, sağlığı koruma sorumluluğumuzun öncelik haline gelmesiyle uzaktan eğitim ile sürdürdük. Bu süreçte başta Milli Eğitim Bakanlığımız olmak üzere hem bizler, hem öğretmenlerimiz, hem velilerimiz büyük bir özveri ile çocuklarımız için çabaladık.

Kıymetli öğretmen arkadaşlar, salgın döneminde öğrencileriniz için verdiğiniz emek, gösterdiğiniz fedakarlık, çaba ve özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim.

Değerli velilerimiz, okul aile işbirliğinin belkide en çok önem kazandığı salgın döneminde çocuğunuzun uzaktan eğitiminin sorunsuz ilerlemesi için elinizden geleni yaptığınız, desteğinizi esirgemediğiniz için sizlere teşekkür ederim.

Sevgili öğrenciler, biliyoruz ki sizler de hiç alışık olmadığınız bir dönemden geçiyorsunuz.  Okulunuzu, öğretmeninizi, arkadaşlarınızı, dışarı çıkmayı, bir araya gelip oyunlar oynamayı özlediniz. Derslerinize ekran başında hazır bulundunuz, öğretmenlerinizin rehberliği, ailelerinizin desteğiyle çalışmalarınızı yaptınız, zaman zaman yoruldunuz. Şimdi biraz dinlenme zamanı. Tedbirleri aksatmadan tatilin keyfini çıkarın. Bol bol kitap okumayı ihmal etmeyin. Unutmayın ki bizler okulların kapılarının sizlere sağlıkla açılması için elimizden geleni yapıyoruz.

Öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin sağlıklı, huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmeleri dileklerimle.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Eyyübiye Kanuni Sultan Süleyman İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)