Okul Müdürümüz Attila Akıncı'nın Anneler Günü Mesajı

Annelere duyulan sevgi ve saygıyı belirtmek için  anneler günü her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanmaktadır. Fedakarlık ve sevginin, merhamet ve şefkatin timsali  olan annelerimiz başımızın tacı, en değerli varlıklarımızdır.

Annelik dünyanın en yüce ve kutsal vazifesidir. Sevgili Peygamberimiz '' Cennet annelerin ayaklarının altındadır.''  diyerek anneliğin ne kadar kutsal olduğunu ifade etmiştir. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk de ''Dünyada her güzel şey ananın eseridir.'' diyerek anneliğin önemini vurgulamıştır. Annelerin sadece özel bir günde değil, her gün baş tacı olduğunu hatırlamak ve bunu onlara hissettirmek bizler için öncelikli görev olmalıdır. Annelerimizin tek gayesi tüm zahmetlere katlanarak, büyük fedakarlıklarla evladını vatana, millete yararlı bir insan olarak yetiştirmektir.

Bu duygularla başta ülkemizin birlik ve beraberliği için hayatlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, hayata gözlerini yummuş tüm anneleri rahmetle yad ediyorum.

 

                                                                                  Attila AKINCI

                                                              Sivrihisar Fahri Keskin Fen Lisesi Müdürü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Sivrihisar Sivrihisar Fahri Keskin Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)