Okul Müdürleri İle Proje Okulumuzu Ele Aldık

Okul Müdürleri İle Proje Okulumuzu Ele Aldık

Okul Müdürleri İle Proje Okulumuzu Ele Aldık

Okul Müdürlerine Proje Okulu Tanıtıldı

Okulumuz yönetimi, İlçe merkez ve köy okulları yöneticileriyle 30/06/2022 Perşembe günü yemekli tanıtım toplantısı düzenledi.

Taşova İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu (TİFEN), tüm ilçemizindir. Proje okulunun başarısı, ilçemizin başarısı olacaktır.

Toplantıda, tüm ilçe okul müdürlerinin ilçenin başarısı için çalışması gerektiği, başarılı olunduğunda tüm ilçenin kazanacağı noktasında duruldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, katılımcılara hoş geldiniz, diyerek, eğitimin hem bilimsel hem de ahlaki olması gerektiğini, birinin eksik olması durumunda hiç bir anlamı olmadığını vurguladı.

Şehit Bekir Özdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Kemal Vehbi Onay, okul müdür ve yardımcılarına katıldıkları için teşekkür ederek proje okulumuzun ilçemize hayırlı olmasını diledi ve başarıya giden yolda çalışmaların çok sıkı devam ettiğini dile getirdi. LGS'de (Liselere Geçiş Sınavı'nda) başarı gösteren öğrencileri kutladı ve hiç tereddüt etmeden okulumuzu tercih etmelerini istedi. Bütün okul müdürlerinin ve öğretmenlerin beraber çalışarak hem proje okulumuzu hem de ilçemizi daha iyi noktalara getireceklerini söyledi.

Proje Okulu Müdür Yardımcısı Serkan Ünal da, ,okulunun amaçları, planları ve yıl yıl hedefleri hakkında tanıtıcı, bilgilendirici bir sunum yaptı.

Toplantıdan akılda kalanlar:

* Proje Okulu tüm ilçemizin eseridir. Başarılı olunduğunda ilçemizdeki çalışkan çocuklar Taşova dışına çıkmayacak, gurbet ellerde okumak zorunda kalmayacaklar. Velilerinin gözlerinin önünde ve kontrollü olacaklar.

* LGS'de ilk yüzdelik yüksek dilimlere giren öğrenciler ve velileri başta olmak üzere başarılı öğrenciler okullarının müdürleri refakatinde birebir ziyaret edilerek hedef, amaç ve çalışmalar tek tek anlatılarak öğrencilerinin Taşova'da kalması sağlanacaktır.

* Proje okuluna gelen öğrencileri endişeye sevkedebilecek hiç bir konu olmayacaktır, akıllarında varsa soru işaretleri olumlu olarak giderilecektir.

* İster Anadolu İmam Hatip Lisesi bölümüne gelsin isterse Fen ve Sosyal Bilimler bölümüne gelsin, kız-erkek hiç bir öğrenci pansiyon ve barınma sorunları yaşamayacaktır.

* İlk yüzde beşlik başarı diliminden proje okulunu tercih eden öğrenciler ile ilk tercihini proje okuluna yapacak ve de başarı diliminde ilk yüzde beş ile yüzde on beş aralığında öğrenciler yerleştiklerinde TAŞİMDER (Taşova İmam Hatipliler Derneği'n) tarafından aylık 500 TL ile burs yardımında bulunulacaktır.

* Değişmeyen değişimin kendisidir, okulun logosundan, öğrenci kıyafetine kadar hemen hemen her alanda büyük bir değişim yaşanacaktır.

* Gerek ders müfredatı olarak, gerekse etkili öğretim yöntemleri olarak her alanda fen liselerini aratmayan bir yapıya ulaşılacaktır.

* Proje okuluna gelen öğrencilerin tamamının akşam etütlerinden yararlanması için pansiyonda kalmaları istenecek ama zorlama olmayak, merkezdeki öğrenciler de her akşam belletmen öğretmenlerin vereceği etütlere katılabilecekler,dir. Proje okulu öğrencileri pansiyonda ayrı bir bölümde kalacaklardır.

* Yapılan çalışmalar okulun web sitesinde ve gerekirse Taşova yerel sitelerinde paylaşılacak, bilgilendirmede (enformasyon) teknolojiden sonuna kadar yararlanılacaktır.

Okulun Öğrenci Kontenjanları:

a- Anadolu İmam Hatip Lisesi: 68 öğrenci

b- Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu: 30 öğrenci

Sadece LGS'de başarılı öğrenciler değil, LGS'ye girememiş veya girse de motivasyon eksikliğinden istediği başarıyı gösterememiş öğrencilerimizi de okulumuza bekliyoruz. Çünkü okulumuzda iki bölüm de var.

"Tarihin İzinde Bilimin Rehberliğinde"

..

İLETİŞİM TLF:

Okul Müdürü Kemal Vehbi ONAY - TLF: 0 506 399 74 60

Müdür Başyardımcısı Metin YAMAN - TLF: 0 536 475 45 63

Müdür Yardımcıları:

Yusuf YÜCE - TLF: 0 544 839 46 43

Serkan ÜNAL - TLF: 0 505 264 31 37

Okul Rehber Öğretmeni Tuğba ERDOĞAN - TLF: 0 542 308 96 92

..

WEB: https://tasovaimamhatip.meb.k12.tr/

Instagram: https://instagram.com/tasovaimamhatip/

..

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Amasya Taşova Şehit Bekir Özdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)