"Oku - Yorum" Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi 3. Dönemi (Mart 2024 - Haziran 2024) Kitaplarımız Okulumuza Ulaşmış Olup, Öğrencilerimiz Takımlar Halinde Okumaya Başladılar

"Oku-Yorum" Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi 3. Dönemi (Mart 2024-Haziran 2024) Kitaplarımız Okulumuza Ulaşmıştır. Okulumuzda Görev Yapan Öğretmenlerimizin Katkılarıyla Okutulacak 10 Kitaptan 2 Takım Halinde Kütüphanemize Kazandırılmıştır.Proje Kapsamında Takımlar Oluşturularak Öğrencilerimiz Kitaplarını Okumaya Başladılar.

İmam hatip okullarındaki öğrencilerin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak, öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla ayda bir kitap okumaları esas alınarak Oku-Yorum Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi II. Dönem Ekim 2021- Şubat 2022 tarihleri arasında 1126 imam hatip okulunda 7990 kitap okuma takımı oluşturularak uygulamaya konulmuştur. Projenin bu döneminde 7990 öğretmen ile 79.900 öğrenciye ulaşılmış olup uygulama yapacak okullar ekteki listede yer almaktadır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Amasya Gümüşhacıköy Kızılca İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)