Öğretmenlere Tömer'de İndirimli Yabancı Dil Kursu

Milli Eğitim Bakanlığı İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal yardım Sandığı(İLKSAN) ve Ankara Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında, başta İlkokul öğretmenleri olmak üzere İlksan üyesi tüm eğitim çalışanlarına indirimli yabancı dil kursları verilecek.

ILKSAN Genel Müdürü Mintez Şimşek tarafından konuya ilişkin olarak yapılan yazılı açıklamaya göre, İLKSAN ile Ankara Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) arasında yapılan anlaşma çerçevesinde sandık üyesi yaklaşık 300 bin eğitim çalışanı ile sandık üyelerinin bakmakla yükümlü oldukları eşi ve çocuklarının yabancı dil eğitimlerinin sağlanması amacıyla TÖMER'den alınacak yabancı dil kurs fiyatlarında yüzde 40 oranında indirim sağlanacak.

Eğitim çalışanları da yararlanacak

Protokol kapsamında İlkokul Öğretmenleri ve kurum üyesi diğer eğitim çalışanları ile bunların eş ve çocuklarına Türkçe (yabancı uyruklular için), İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça, İtalyanca, İspanyolca, Arapça, Japonca ve Çince dillerinde eğitim verilecek. Özel amaçlı kurslar(yabancı dil sınavı, hazırlık kursu atlama vb.)'da indirime dâhil eğitimler kapsamında alınabilecek.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Bala Bala Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)