Öğrencimiz, Genç Gönüllüler Buluşması'na Katıldı

Gençlik ve Spor Baknlığı desteğiyle ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından organize edilen Lider Ülke Türkiye Genç Gönüllüler Buluşması'na öğrencimiz Ahmet Melih Avcı da katıldı. Etkinlik 3-4 Mart tarihleri arasında Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek.

Lider Ülke Türkiye Genç Gönüllüler Buluşması, 3-4 Mart 2020 tarihinde Ankara Kızılcahamam'da yapılacak. Türkiye genelinden bin öğrencinin katılımıyla yapılacak olan buluşmada, sivil toplum çalışmaları ve gönüllülük konusu işlenecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle düzenlenen programa Türkiye'nin 81 ilinden imam hatip lisesi öğrencileri katılıyor. Sivil toplum çalışmaları ve gönüllülük ana teması çerçevesinde düzenlenecek organizasyon Kardeşlik Gecesi ile başlayacak. Ankara Ulus İlk Meclis Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan Gençlik Korosu gecede bir konser verecek.

Gençlik Bakanı hitap edecek

Açılış ve protokol konuşmalarıyla devam eden programın ilk gününde Genç ÖNDER Başkanı Resul Çiftçi, ÖNDER Genel Başkanı Kamber Çal ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu gençlere hitap edecek. Türk Kızılayı Başkanı Kerem Kınık, ÖNDER eski Başkanı Halit Bekiroğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, ÖNDER Genel Sekreteri Abdullah Ceylan ve ÖNDER Genel Başkan Danışmanı-Yazar Demet Tezcan da konuşmacılar arasında yer alacak. 

Öğrenciler gündemdeki konuları tartışacak

Programın ikinci gününde ise öğrenci oturumlarına geçilecek. Öğrenciler kızlar ve erkekler olarak güncel meselelerle ilgili sunumlar ve tartışmalar yapacak. Kapanışta ise İlim Yayma Vakfı Başkan Vekili Bilal Erdoğan ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank öğrencilere hitap edecek. Program kapanış oturumuyla sona erecek.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep İslahiye Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)