Öğrencilerimize Merkezi Sınavda Başarılar Dileriz

Sevgili öğrenciler Sizler  bizim yarınlarımızın temeli olan en kıymetli hazinemizsiniz Hepinizi çok sevdiğimizi hiç unutmayın. Başarı ve mutluluk haberleriniz bize büyük gurur ve onur verecektir.Geleceğinize giden yolda karşınıza çıkacak sınavlarda emeklerinizin karşılığını almanız için sizleri destekliyoruz.Bu Sınav sizin için bir bitiş değil başlangıçtır.  Gireceğiniz sınavda yürekten başarılar dilerim. Başarılı olacağınıza  inancım tamdır.(Okul Müdürü/Mustafa GÜLEGE)

Geleceğimizi inşa edecek kıymetli öğrencilerim sınavınızda can-ı gönülden başarılar diliyorum. Bu sınav başlangıç olmak üzere hayatta hedeflediğiniz her noktaya ulaşacağınıza yürekten inanıyorum. Hem davranışlarınızla hem de akademik başarılarınızla gönlümüze taht kurdunuz.Her zaman destekçiniz olacağımızı unutmayın. Dualarımız sizlerle...(Mustafa DEMİR)

Çok çalıştınız.Artık meyvesini toplama zamanı.Bilgileriniz tam,kendinize güvenin çünkü biz size çok güveniyoruz.BAŞARILAR!(Ayşe Nurcan TANRIKULU)

Sevgili Gençler!Hayatta mutlu olmaya bakın çünkü mutluluk başarıyı getirir.Ama başarı mutluluğu getirmeyebilir.(Ezgi EKİZ)

Hayallerinin peşinde koşan, çok çalışan, gayretli  öğrencilerimiz; çalışmalarınızın karşılığını alma vakti. Kendinize inanın ve iyi odaklanın çünkü siz çok iyisiniz ve yapabilirsiniz.Sizlere çok güveniyorum, başaracaksınız.(Nilgün SEZER)

Nilgün hocamızın hazırladığı video

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Mersin Erdemli Şehit Öğretmen Hacı Ömer Serin Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)