Öğrencilerimiz İçin 3. 350 Soruluk Yeni Kaynak Desteği

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ortaokul öğrencileri için daha önce ilk 3 ünitesi yayımlanan çalışma fasiküllerinin dördüncü ünitelerinin paylaşıldığını duyurdu.

8. sınıf düzeyinde 3 adet Türkçe Fasikülü, 4 adet Matematik Fasikülü, 5 adet Fen Bilimleri Fasikülü ve 3 adet T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük Fasikülü olmak üzere toplam 15 adet fasikül hazırlandı. 7. sınıf düzeyinde 3 adet Türkçe Fasikülü, 4 adet Matematik Fasikülü, 3 adet Fen Bilimleri Fasikülü ve 4 adet Sosyal Bilgiler Fasikülü olmak üzere toplam 14 adet fasikül hazırlandı. 6. sınıf düzeyinde 3 adet Türkçe Fasikülü, 3 adet Matematik Fasikülü, 2 adet Fen Bilimleri Fasikülü ve 3 adet Sosyal Bilgiler Fasikülü olmak üzere toplam 11 adet fasikül hazırlandı. 5. sınıf düzeyinde ise 2 adet Türkçe Fasikülü, 3 adet Matematik Fasikülü, 2 adet Fen Bilimleri Fasikülü ve 2 adet Sosyal Bilgiler Fasikülü olmak üzere toplam 9 adet fasikül hazırlandı. Hazırlanan 49 adet fasikülde 3.350 soru yer alıyor.

Ünitelerin işleniş zamanına göre yıl boyunca yayımlanacak olan fasiküllere https://odsgm.meb.gov.tr/ adresinden erişilebiliyor.

5.Sınıf için tıklayınız.

6.Sınıf için tıklayınız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Akşehir Yazla Şehit Astsubay İbrahim Geçer Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)