Niğde / Merkez Değirmenli Adnan Menderes İlkokulu

Telefon:03882422273 Adres:Değirmenli Kasabası Niğde Web Sitesi:https://degirmenliadnanmenderes.meb.k12.tr Niğde Okulları, Niğde Merkez Okulları, Niğde İlkokulları, Niğde Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Niğde İlkokul Haberleri, Niğde Merkez İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇALIŞANLARIN GÖREVLERİNİ İYİ YAPMANIN HUZURUNU DUYDUĞU,HİZMETİ ALAN ÖĞRENCİLER VE TOPLUMSAL ÇEVRENİN SAYGINLIĞINI KAZANMIŞ, ÇALIŞMA ORTAMI,ÖĞRENCİ BAŞARISI VE DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR İLOKUL OKULU OLMAK.
MisyonİLKÖĞRETİM PROGRAMINDA TESPİT EDİLMİŞ AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZE ;
A)KİŞİSEL AÇIDAN :
1.İLGİ,İSTİDAT VE KABİLİYETLERİ YÖNÜNDE YETİŞTİREREK, GELECEK HAYAT VE ÜST ÖĞRENİME HAZIRLAMAK.
2.TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMA, TÜM DERS VE PROGRAMLARDA BELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA TEMEL BİLGİ VE BECERİLER KAZANDIRMAK.
3.TÜM ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMESİNİ SAĞLAMAK, EĞİTİMİN BİR İHTİYAÇ OLDUĞUNA İNANAN VE KENDİNİ GELİŞTİRME İSTEĞİ DUYAN , DOĞRU DÜŞÜNEBİLEN ,BİLGİLİ, BECERİLİ, KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK.
B) TOPLUMSAL AÇIDAN :
1. ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA , T.C.ANAYASASINA VE DEMOKRASİNİN İLKELERİNE UYGUN OLARAK, HAK VE SORUMLULUKLARINI BİLEN , MİLLİ,TOPLUMSAL DEĞERLERE SAHİP , ÜLKESİNİ, MİLLETİNİ,BAYRAĞINI SEVEN YURTTAŞ OLMA BİLİNCİ KAZANDIRMAK
C) İNSAN İLİŞKİLERİ BAKIMINDAN :
1.BAŞKALARI İLE İYİ İLİŞKİLER KURABİLEN , İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞABİLEN, ÇEVRESİNE UYUM SAĞLAYABİLEN, İYİ,MUTLU, VE HOŞGÖRÜ SAHİBİ İNSANLAR OLARAK YETİŞTİRMEKTİR.
Telefon03882422273
AdresDeğirmenli Kasabası Niğde
İnternet Sitesihttps://degirmenliadnanmenderes.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDEĞİRMENLİ KAS. YUKARI MAH. NİĞDE CAD. MERKEZ/NİĞDE
UlaşımİL MERKEZİNE 30 KM UZAKLIKTADIR.KASABA KOOPERATİF SERVİSLERİ İLE ULAŞIM MÜMKÜNDÜR.
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE 30 KM UZAKLIKTADIR.
Ders Saatleri8.40-14.40
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı53
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://degirmenliadnanmenderes.meb.k12.tr/51/01/711666/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)