Niğde / Çiftlik Azatlı Şehit Salim Erten İlkokulu

Telefon:0 388 4240004 0 505 9265236 Okul Müdürü Adres:Azatlı Beldesi Yeni Mah. Şahin Sk. No11 ÇİFTLİK / NİĞDE Web Sitesi:https://azatlisalimerten.meb.k12.tr Niğde Okulları, Niğde Çiftlik Okulları, Niğde İlkokulları, Niğde Çiftlik İlkokulları, İlkokul Haberleri, Niğde İlkokul Haberleri, Niğde Çiftlik İlkokul Haberleri
Kaynak:https://azatlisalimerten.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYON

Özdenetimli, çağdaş ve düşünebilen insan yetiştirmek ve bunu düzenli, planlı bir şekilde yapmak Azatlı Şehit Salim Erten İlkokulu ‘nın başlıca ilkelerindendir.
Azatlı Şehit Salim Erten İlkokulu’nda , her çocuğun ayrı bir birey ve farklı bir dünya olduğu ilkesinden yola çıkılarak onların başarı, sosyal ve psikolojik durumları her an titizlilikle gözlemlenir.
Okulumuzda başarı ölçütü, çocuklarımızın ne kadar bildiğinden çok, bildiklerini hayata ne kadar geçirebildiğidir.
Okulumuzun temel vizyonu, yapılan her işte kaliteyi sağlamaktır.
MisyonMİSYON
Azatlı Şehit Salim Erten İlkokulu öğrencisinin ideali, gelenekleri korumak, geçmişteki tüm iyi ve yararlı şeyleri yinelemek kadar, çağdaş yenilikleri keşfederek kendisini, çevresini ve toplumunu daha ileriye taşımaktır.
Azatlı Şehit Salim Erten İlkokulu’nun çağdaş eğitim yöntemleriyle çocuklarımızın zekâ gelişimlerini en üst düzeye çıkarmak temel misyonlardandır.
Azatlı Şehit Salim Erten İlkokulu misyonu insanlığa faydalı, duygusal zekâsı gelişmiş, iyi bireyler yetiştirebilmektir
Azatlı Şehit Salim Erten İlkokulu’nda başarı rastlantılara bırakılmaz. Her şey belli bir plan ve program doğrultusunda yapılır.
Azatlı Şehit Salim Erten İlkokulu’nda çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren başarılı olmayı alışkanlık haline getirmeleri okulumuzun en büyük misyonlarındandır.
Telefon0 388 4240004 0 505 9265236 Okul Müdürü
AdresAzatlı Beldesi Yeni Mah. Şahin Sk. No11 ÇİFTLİK / NİĞDE
İnternet Sitesihttps://azatlisalimerten.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHalk tarım ve hayvancılık ile uğraşır.Yaylaları,göleti ve tarihi yerleri var.Okul Kasabasın ortasında belediye binası karşısında bulunmaktadır.

Azatlı Kasabası Çiftlik/NİĞDE
Ulaşımilçeye uzaklık 3 km il merkezine uzaklık iki şekilde Bağlama üzerinden 65 km ,dağ yolundan 35 km(dağ yolu kış mevsiminde kapanmaktadır)İlçe otobüsleri ,memur servisleri bulunmaktadır.
Merkezden Uzaklıkilçeye uzaklık 3 km il merkezine uzaklık iki şekilde Bağlama üzerinden 65 km ,dağ yolundan 35 km(dağ yolu kış mevsiminde kapanmaktadır)
Ders Saatleri09:00 12:20
13:10 14:40
Isınma TürüKalorifer (Kömür9
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı125
  • Derslik Sayısı14
  • BT Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://azatlisalimerten.meb.k12.tr/51/08/712628/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)