Nevşehir / Merkez İcik Ortaokulu

Telefon:0 384 253 60 08 Adres:İcik Ortaokulu Nevşehir Web Sitesi:https://nevsehiricikortaokulu.meb.k12.tr Nevşehir Okulları, Nevşehir Merkez Okulları, Nevşehir Ortaokulları, Nevşehir Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Nevşehir Ortaokul Haberleri, Nevşehir Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://nevsehiricikortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇALIŞANLARIN GÖREVLERİNİ İYİ YAPMANIN HUZURUNU DUYDUĞU, HİZMETİ ALAN ÖĞRENCİLER VE TOPLUMSAL ÇEVRENİN SAYGINLIĞINI KAZANMIŞ, ÇALIŞMA ORTAMI, ÖĞRENCİ BAŞARI VE DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNE ÖRNEK TEŞKİL EDEN AYRICA
TUM ÖĞRENCİLERİMİZİN DEMOKRATİK, KATILIMCI, DÜŞÜNEN, SORGULAYAN BİREYLER OLARAK YETİŞMESİ VE TÜM ÇALIŞANLARIN KENDİLERİNİ GELİŞTİRMESİ, YENİLEMESİ VE DAHA İYİYE ULAŞMASI HEDEFLEYEN BIR ILKOGRETIM OKULU OLMAK.
MisyonBÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMEYİ ÖĞRENMESİNİ SAĞLAMAK.
ÖĞRENCİLERİN BİREYSEL FARKLILIKLARINA SAYGI DUYARAK VE GÖZETEREK BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELİRİNE FIRSAT VERMEK.
ÖĞRENCİLERİMİZİ ELEŞTİRİYE AÇIK, DÜŞÜNEN,SORGULAYAN VE TEKNOLOJİNİN İMKANLARININDAN GEREYİNCE YARARLANMASINI BİLEN BİREYLER OLMALARINI SAĞLAMAK.
ÖĞRETMENİNE, AİLESİNE VE ÇEVRESİNDEKİ İNSANLARA SAYGILI, AHLAKİ DEĞERLERİ İÇSELLEŞTİRMİŞ BİREYLER OLARAKYETİŞMELERİ İÇİN VARIZ VE ÇALIŞMAKTAYIZ. 
Telefon0 384 253 60 08
Faks0 384 253 60 08
Adresİcik Ortaokulu Nevşehir
İnternet Sitesihttps://nevsehiricikortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİcik Köyü / NEVŞEHİR
Ulaşımİcik Ortaokulu Nevşehir merkezinin güneybatısında ve merkeze yaklaşık 18 km uzaklıktadır.Kişisel araç dişinda,okul servisi ile yapılmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİcik Ortaokulu Nevşehir merkezinin güneybatısında ve merkeze yaklaşık 18 km uzaklıktadır.
Ders SaatleriDERS BASLAMA SAATI: 08:30
DERS BITIS SAATI : 15:30
Isınma TürüKALORİFER (YAKIT TİPİ KÖMÜR)
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı92
  • Derslik Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://nevsehiricikortaokulu.meb.k12.tr/50/01/702760/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)