Nevşehir / Derinkuyu Şehit Cihan Çifcibaşı Ortaokulu

Telefon:03843974301 Adres:Çakıllı Köyü Derinkuyu/Nevşehir Web Sitesi:https://sehitcihancifcibasioo.meb.k12.tr Nevşehir Okulları, Nevşehir Derinkuyu Okulları, Nevşehir Ortaokulları, Nevşehir Derinkuyu Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Nevşehir Ortaokul Haberleri, Nevşehir Derinkuyu Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sehitcihancifcibasioo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için aranan bir eğitim kurumu olmak.
MisyonMilli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk´ün ´´Çağdaş Uygarlık Düzeyinin Üstüne Çıkmak´´ idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi düzgün, günümüz teknolojik gelişmelerine ayak uydurabilen ve teknoloji kullanımda e-Güvenlik bilincine sahip bireyler yetiştirmektir.
Telefon03843974301
AdresÇakıllı Köyü Derinkuyu/Nevşehir
İnternet Sitesihttps://sehitcihancifcibasioo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyümüz 1360 nüfusa sahiptir. Evler genelde iki katlı ve müstakildir. Köy halkı tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlamakta, bir kısmı ise İstanbul ´da ticaretle uğraşmaktadır.
UlaşımKöyümüz İlçe merkezine 9 km uzaklıktadır. İl merkezine ise 37 km uzaklıktadır. Öğretmenlerimiz okula servis veya özel araçları ile gelmektedir.
Merkezden UzaklıkKöyümüz İlçe merkezine 9 km uzaklıktadır. İl merkezine ise 37 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:50-15:20
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Bilimsel Etkinlikler4006 TUBİTAK BİLİM FUARI
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı58
  • Derslik Sayısı4
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sehitcihancifcibasioo.meb.k12.tr/50/04/408538/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)