Nevşehir / Avanos Mahmat Şehit Murat Koç Ortaokulu

Telefon:0 (384) 531 60 29 Adres:Mahmat Köyü/Avanos /Nevşehir Web Sitesi:https://mahmatsehitmuratkocortaokulu.meb.k12.tr Nevşehir Okulları, Nevşehir Avanos Okulları, Nevşehir Ortaokulları, Nevşehir Avanos Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Nevşehir Ortaokul Haberleri, Nevşehir Avanos Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://mahmatsehitmuratkocortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMAHMAT ŞEHİT MURAT KOÇ ORTA OKULU OLARAK VİZYONUMUZ
Gelecek nesillerin yaratıcılıklarını, keşfetme becerilerini ve hayal dünyalarını geliştirerek okulu hayatın kendisi yapmaktır.
MisyonMAHMAT ŞEHİT MURAT KOÇORAT OKULU OLARAK MİSYONUMUZ
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, tarih bilincine sahip aydın nesiller yetiştirmek okulumuzun en temel amacıdır.
Bu doğrultuda her öğrencinin bireysel farklılıklarını gözeterek zihinsel, duygusal, sosyal açıdan gelişmesini sağlayan, ulusal ve evrensel insan kimliği taşıyan bireyler olarak yetişmesini hedefler; bu hedefler ışığında ülke sorunlarına duyarlı, bu sorunlara çözüm üretebilen, daha güzel bir ülke ve gelecek için çalışmayı amaç edinen bireyler yetiştirmeyi görev biliriz.
Telefon0 (384) 531 60 29
Faks0 384 531 60 29
AdresMahmat Köyü/Avanos /Nevşehir
İnternet Sitesihttps://mahmatsehitmuratkocortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKasaba
UlaşımOkulumuz Nevşehir ili, Avanos ilçesi, Mahmat Kasabasında yer almaktadır.
Okulumuz Nevşehir il merkezine 40 km, Avanos ilçe merkezine 26 km, Kayseri-Ankara yolu üzerindeki Kalaba kasabasına 10 km olan Mahmat Kasabası’nda bulunmaktadır. Okulumuzun Ankara’ya olan uzaklığı ise 285 km’dir.
Öğretmenlerimiz Avanos merkezde ikamet etmekte olup, okula ulaşımları servis aracıyla sağlanmaktadır. Ulaşım süresi yaklaşık 15 dakikadır.Kasabaya ait servislerle ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Nevşehir ili, Avanos ilçesi, Mahmat Kasabasında yer almaktadır.

Okulumuz Nevşehir il merkezine 40 km, Avanos ilçe merkezine 26 km, Kayseri-Ankara yolu üzerindeki Kalaba kasabasına 10 km olan Mahmat Kasabası’nda bulunmaktadır. Okulumuzun Ankara’ya olan uzaklığı ise 285 km’dir.

Öğretmenlerimiz Avanos merkezde ikamet etmekte olup, okula ulaşımları servis aracıyla sağlanmaktadır. Ulaşım süresi yaklaşık 15 dakikadır.
Ders Saatleri08:30/15:20
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı56
  • Derslik Sayısı9
Kaynak:https://mahmatsehitmuratkocortaokulu.meb.k12.tr/50/03/705298/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)