Nevşehir / Acıgöl Karacaören İlkokulu

Telefon:0384 3278662 Adres:KARACAÖREN KÖYÜ KÖY İÇİ MEVKİİ KÖY İÇİ KÜME EVLERİ KARACAOREN ANASINIFI BLOK NO 90/1 ACIGÖL / NEVŞEHİR Web Sitesi:https://acigolkaracaorenilkokulu.meb.k12.tr Nevşehir Okulları, Nevşehir Acıgöl Okulları, Nevşehir İlkokulları, Nevşehir Acıgöl İlkokulları, İlkokul Haberleri, Nevşehir İlkokul Haberleri, Nevşehir Acıgöl İlkokul Haberleri
Kaynak:https://acigolkaracaorenilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAmacımız öğrencilerimizin tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan, ülkesini ve milletini seven, başarılı, mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.
MisyonBütün öğrencilerimizin bilgili, becerili, eğitimli, evrensel ve ulusal değerleri benimseyen, teknoloji kullanarak bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına, milli ve manevi değerlerimize bağlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
Telefon0384 3278662
AdresKARACAÖREN KÖYÜ KÖY İÇİ MEVKİİ KÖY İÇİ KÜME EVLERİ KARACAOREN ANASINIFI BLOK NO 90/1 ACIGÖL / NEVŞEHİR
İnternet Sitesihttps://acigolkaracaorenilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Nevşehir ili Acıgöl ilçesine bağlı Karacaören köyünde bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz Nevşehir ili Acıgöl ilçesine bağlı Karacaören köyünde bulunmakta olup ilçe merkeze yaklaşık 9 km, il merkeze de 16 km uzaklıktadır.Ulaşım servisle sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Nevşehir ili Acıgöl ilçesine bağlı Karacaören köyünde bulunmakta olup ilçe merkeze yaklaşık 9 km, il merkeze de 16 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri8:30-14:20
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı115
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://acigolkaracaorenilkokulu.meb.k12.tr/50/02/710595/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)