Neden Mennan Usta Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni Seçmeliyim?

SEUP  Kapsamında okulumuza kayıt yaptıran maddi durumu yetersiz olan öğrencilerimize burs yardımı,yol yardımı,gıda kartı yardımı,yemek yardımı,kırtasiye yardımı ,okul kıyafeti yardımı yapılmaktadır.

SEUP;Mesleki ve Teknik Eğitim Yoluyla Sosyal ve Ekonomik Uyum Projesi'nin genel amacı, Geçici koruma altındaki Suriyelilerin ve Türk ev sahibi toplulukların sosyal ve ekonomik uyumunu, istihdam edilebilirliklerini ve yeterliliklerini iyileştirerek mesleki eğitime teşvik etmektir. Bu, Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı illerde genel durumun dengelenmesine katkıda bulunacak, yoksulluğun azalmasını ve sosyal hassasiyetin giderilmesini sağlayacaktır.

 

Projenin özel amacı, işgücü piyasasında yüksek talep alan işlerde Geçici Koruma Altındaki Suriyeli (GKAS) ve Türk öğrencilere (14-17 yaş) yönelik kapsayıcı kaliteli mesleki ve teknik eğitime erişimi arttırmaktır.  

 

 

Ortaokulları, tek tek gezip  , yaz tatili ,sıcak ,soğuk demeden ,8.sınıf öğrencilerine ,tercih öncesi okulumuzun tanıtımını yapan  ,değerli ve fedakar müdür yardımcılarımız

Sayın Ahmet HİLALOĞLU'na

ve

Sayın Nira Pelin AKBAŞ'a çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep Şahinbey Mennan Usta Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)