Müsiad Yönetim Kurulu ve Sektör Temsilcilerine Bakanlığımızın Yapmış Olduğu Yenilikler ve Mesleki Eğitim Merkezi Eğitim Programları İle İlgili Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Sektör Kurulu ile Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu arasında MÜSİAD Genel Merkezinde iş geliştirme ve çapraz toplantı gerçekleştirildi.

Esenler Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet TÜRKOĞLU tarafından da bir sunum gerçekleştirilen toplantıda, devlet teşviklerinin şirketlere sağladığı avantajların her iki sektöre de çok katkısının olduğu görüldü. Bu teşviklerin katkıların mutlaka değerlendirilmesi gerektiği üzerine görüş birliğine varıldı.

Her iki sektöründe insan yaşamına ve ticari faaliyetlere olan katkısının konuşulduğu toplantıda, sektörlerin birbirleriyle ilişki içerisinde olmasının ve birlikte projeler üretilmesinin gerekli olduğu söylendi. Her iki sektör için de ortak olan gündemler üzerinden toplantıya devam edildi. Toplantının çok verimli geçtiği ve tekrarının sağlanması gerektiğine dair görüş birliğine varıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Esenler Esenler Mesleki Eğitim Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)