Muğla / Kavaklıdere Kavaklıdere Halk Eğitimi Merkezi

Kaynak:https://kavakliderehem.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda ve sürekli yenilenme ekseninde; kültürlü, eğitilmiş, aynı zamanda üretken bir vatandaş kitlesini oluşturacak, teknolojik ve elektronik çalışma ortamlarını sürekli aktif tutmak ayrıca kültürel faaliyetler için mevcut ortamları genişletmek ve alternatifler üreterek toplumsal mutluluğu ve kalkınmayı hedefleyen bir kurum olmaktır.
MisyonKursiyerlerin yaş, seviye ilgi alanlarında bilgi ve el becerisini geliştirip, onlara üretim fikrini aşılayarak, üretken, ülkemizin kalkınmasını hedefleyen, aynı zamanda kültürlü, Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyet yolunda yorulmadan yürüyecek çalışkan bireyler yetiştirmek ve yetiştirdiği kursiyerlerle gurur duyan bir kurum olmaktır.
Telefon02525927144
Faks02525927144
AdresKavaklıdere Hükümet Konağı Zemin Kat
İnternet Sitesihttps://kavakliderehem.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKavaklıdere İlçesi 3000 nüfuslu Muğla ilinin en küçük ilçelerindendir. Ev kiraları ortalama 250-300 TL.dir. (Kaloriferli)
UlaşımKavklıdere Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü İlçe merkezinde bulunup İl merekzine uzaklığı yaklaşık 55km.dir.Yatağandan her yarım saatte bir günlük araç seferi mevcuttur.
Merkezden UzaklıkKavklıdere Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü İlçe merkezinde bulunup İl merekzine uzaklığı yaklaşık 55km.dir.
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
Kaynak:https://kavakliderehem.meb.k12.tr/48/12/270493/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)