"Misaifir Ol Gel Bize" Temalı E - Twinning Projemizin Okulumuz Ayağını Gerçekleştirdik

Türk Misafirperverliğini çocuklarımıza aşılamak, pandemi şartlarından dolayı uzun süredir evlerine kapanan çocuklarımızın sosyalleşmesini sağlamak, proje ortağı 6 okulumuzun okul iklimlerini karşılıklı olarak tanımak, farklı okullardaki öğrencilerle öğrencilerimiz arasında arkadaşlık bağlarını geliştirmek, kültürümüzün nesillere aktarımını ve devamlılığını sağlamak amacıyla ilçemiz okullarından Değirmenbaşı Ortaokulu, Gazi Osman Paşa Ortaokulu, Mithat Yılmaz İlkokulu ve Ortaokulu, Kızılot Ortaokulu ve Kızılot Burçin Uysal İlkokulu ile birlikte uyguladığımız "MİSAFİR OL GEL BİZE" temalı E-TWİNNİNG projemizin 4. ayağı olarak, proje ortağı diğer okulları kurumumuzda ağırladık.

Misafir okullarımızdan gelen öğrenciler ve öğretmenlere yönelik olarak; okulumuz öğrencileri hazırladıkları etkinlikleri ve hediyelerini sundular. Misafir öğrenci ve öğretmenlerimize çeşitli ikramlarımızın ardından etkinliğimiz sona ermiş oldu. Proje kapsamında bir sonraki durağımız Gazi Osman Paşa Ortaokulu olacak.

Misafirlerimizi gelenek ve göreneklerimize uygun etkinliklerle, en güzel şekilde ağırlamamızda katkı sahibi olan, İngilizce Öğretmenimiz ve Proje Koordinatörümüz Gülcan KÖSEOĞLU'na, etkinliklerin hazırlanmasında gayretli çalışmalar ortaya koyan öğretmenlerimize, misafirlerimize yönelik ikramları hazırlayan Okul Aile Birliğimize kurumumuz adına teşekkür ediyoruz...

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Çarşamba Durmuş Torun İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)