Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan Aşçı Okulumuzu Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan Aşcı, okul ziyaretleri kapsamında okulumuzu ziyaret edip teorik ve uygulamalı eğitim faaliyetlerini yerinde inceledi.

Bu bağlamda, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Aşcı, lisemizde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında okul idarecilerinden bilgi alarak uygulamalı eğitim atölyelerini gezdi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan Aşcı: "Meslek liselerimizdeki öğrencilerimiz, seçtikleri alanda edindikleri deneyim ile uzmanlaşacak ve kendi sektörlerinde aranan kişiler haline gelecekler. Bu anlamda Bakanlığımızın faaliyetleri doğrultusunda Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak meslek liselerimizdeki çalışma alanlarımızı ve atölyelerimizi nitelik ve nicelik açısından geliştirmek için çalışıyoruz. Meslek liselerimizin, Adıyaman'daki istihdam çalışmalarına ciddi katkılar sunmasını planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Atölyelerde çalışan öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet edip çalışmalarında başarılar dileyen Aşcı, "Meslek liselerimiz üretime, istihdama ve mesleki becerilerle donanmış bireyler yetiştirme konusunda fabrika gibi çalışarak ülkemiz kalkınmasına katkı sağlayacaklardır."dedi.

Ayrıca okulun yerleşkesi ve genel durumu hakkında incelemelerde bulunan Sayın Aşcı, okul yönetiminden bilgi aldı.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adıyaman Merkez Adıyaman Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)