Milli Eğitim Bakanı Selçuk Açıkladı: Uzakten Eğitimde Yeni Bir Adım Daha Atıyoruz

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren uzaktan eğitime ilişkin açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni bir adım daha attıklarını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, maddi durumu yetersiz öğrencilere uzaktan eğitimde sıkıntı yaşamamaları için tablet bilgisayar desteğinin sürdüğünü belirtti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, tablet desteğinin öncelikle ailenin gelir düzeyine, ailede eğitim çağında bulunan çocuk sayısına ve öğrencinin akademik durumuna göre yapıldığını bildirdi.

Bakan Selçuk, öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere doğru ve hızlı şekilde ulaşmak için kriterlerin gözetildiğini ve dağıtımların resmi veriler üzerinden yapıldığını aktardı.

Tablet bilgisayar dağıtımında 4'üncü faz Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz gereksinimi olan öğrenciler için tedarik edilen 500 bin tablet bilgisayarın sevkiyat ve dağıtım sürecinde 4'üncü fazın başladığı açıklandı. Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 4'üncü faz dağıtımlarıyla birlikte öğrencilere gönderilen cihaz sayısının toplam 313 bin 500'e ulaştığını duyurdu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Bala Bala Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)