Milli Boksör Elif Güneri İle Spora Dair Merak Edilenleri Konuştuk

Bu haftaki canlı yayın konuğumuz Milli Boksör Sayın Elif Güneri ile boks sporunun Türkiye'deki durumu ve gelişiminden, sporcumuzun başarılarından ve bu başarılara nasıl elde ettiğinden, gelecekte bu sporu yapmak isteyenlere vereceği tavsiyelerden ve spora dair merak edilenlerden konuştuk.

YouTube kanalı çalışmaları kapsamında 19.12.2020 Cumartesi günü saat 20:00 da okulumuz İngilizce Öğretmeni Hüseyin Kahveci moderatörlüğünde bir canlı yayın daha gerçekleştirdik. Bu hafta konuğumuz Milli Boksörümüz Sayın Elif Güneri idi. Geçmişi başarılarla dolu boksörümüz ile Türk boksunun durumundan, gelişiminden, kendi elde ettiği başarılarından, spora nasıl başladığından, pandemi süresinde çalışmalarına nasıl devam ettiğinden, gelecekteki turnuvalara nasıl hazırlandığından ve çocuklara spor yapmanın önemi konularından bahsettik. Ayrıca kendisi canlı yayın esnasında değerli velilerimizden ve sevgili öğrencilerimizden gelen soruları cevaplandırdı.

Davetimizi kabul edip bizlerle birlikte canlı yayına katılan Sayın Elif Güneri' ye Kilimli Anadolu Lisesi ailesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Yayınımızı takip eden tüm velilerimize, öğrencilerimize ve izleyen herkese verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Önümüzdeki haftalarda yepyeni konuklar ve konular ile karşınızda olmak dileğiyle takipte kalın.

 

Radyo Kanalımız için Tıklayınız...   ( Yayın saatleri sosyal medya üzerinden duyurulmaktadır)

Youtube Kanalımız için Tıklayınız ve Abone Olunuz...

 

19.12.2020 Cumartesi günü saat 20:00 tarihli yayınımız.

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Zonguldak Kilimli Kilimli Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)