Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği Taslağına Yönelik Veri Toplama Modülü Hususunda Açıklama

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği taslağı hazırlanarak paydaşların görüşleri alınmak üzere Bakanlığımızın veri toplama modülünde yayınlanmıştır.

Amacımız, paydaşlardan gelen görüş ve önerileri de dikkate almak suretiyle taslağa son şeklini vermektir. Bu anlamda, taslakta yer alan düzenlemelerle ilgili farklı görüşlere yönelik mutlaka öneri de getirilmesi, amacımızın karşılanması açısından önem arz etmektedir.

 

          Şeffaf bir yönetim anlayışıyla paydaşların görüşleri almak üzere düzenlemenin, muhatapların lehine olabilecek tüm hususları içerecek şekilde oluşturulmasına özen gösterilmektedir. Bakanlığımızın veri toplama modülünde yayınlanan Yönetmelik taslağının son şekli, üst hukuk normlarına aykırı olmamak ve eğitim öğretim hizmetlerinde aksamaya yol açmayacak şekilde olması kaydıyla, alınan görüş ve öneriler de değerlendirilecektir.

 

           Katılımınız için şimdiden teşekkür eder saygılarımızı sunarız.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mardin Ömerli Kaynakkaya İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)