Mesleki ve Kişisel Gelişim Çalışmaları

  KİŞİSEL GELİŞİM OTURUMU 

      Öğretmenlerin günümüz koşullarında gerek meslek öncesi gerekse de meslek içi eğitimlerinde niteliksel ve niceliksel değişikliklere ihtiyaç duyduğunu görmekteyiz. Bu yazıda yazarımız özellikle de öğrencilere kazandırılması gereken bilgi ve becerilerin yoğunluğunun azımsanmayak ölçüde olduğunu ve bu durumun da öğretmenlerin sürekli güncellenmesi gereken eğitimlerinde ön plana çıkan yaklaşımlara, kavramlara önerilerde bulunmuştur.

 

     Okulumuz öğretmenlerinden başkanlığını Gülüstan KAPAR´ın yapmış olduğu toplantıya , okulumuzun diğer öğretmenlerinden  Emre DOĞAN, Fadime YAKIN, Ayfer CANBEKLİ, Gülsüm CURA, Erhan VERGİLİ, İsmail KÜÇÜK, Mustafa KESKİN, Emre KARLI, Aysel YILMAZ, Hümeyra Filiz BENZER, Semra ÇATIK, Yeşim SARI, Fatma KARAGÖZ, Tayfun KARADUMAN, Resul BAL´ da katılarak "ÖĞRETMEN EĞİTİMİNDE YENİ YAKLAŞIMLAdeğinerek R" adlı çalışma ekseninde tartışma yapılmıştır. Tartışma okulumuzda ders çıkışında sohbet havasında yapılmıştır. Her öğretmen kendi fikirlerini beyan ederek tartışmaya dahil olmuşlardır. 

   Kaynak ; Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, Işık GÜRŞIMSEK´ in ´´ Öğretmen Eğitimde Yeni Yaklaşımlar ´´ adlı çalışması.

 

         MESLEKİ GELİŞİM ZİYARETİ

     Okulumuzun kıymetli meslek dersleri öğretmenleri İsmail Küçük ve Mustafa Keskin mesleki gelişim kapsamında ilçemiz Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi´ ne ziyarette bulunmuşlardır. Okulun meslek dersi öğretmenleri ile görüşerek mesleki tecrübe paylaşımı gerçekleştirmişlerdir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van Özalp Özalp Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://ozalpimamhatiplisesi.meb.k12.tr/icerikler/mesleki-ve-kisisel-gelisim-calismalari_4594135.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)