Mardin / Nusaybin Nusaybin Gazi Anadolu Lisesi

Telefon:04824150014 Adres:ÇATALÖZÜ MAH. ÇATALÖZÜ SOKAK NO 86 NUSAYBİN / MARDİN Web Sitesi:https://nusaybingazianadolulisesi.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Nusaybin Okulları, Mardin Anadolu Liseleri, Mardin Nusaybin Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Mardin Anadolu Lisesi Haberleri, Mardin Nusaybin Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://nusaybingazianadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzun temel eğitim politikası; öğrenci merkezli, aile ve toplumun taleplerine cevap veren bir eğitim kurumudur.
Öğrencilerimizin matematik problemlerini çözmelerinin dışında karşılaştıkları sorunların çözümünde matematiği kullandıkları,okuduklarını anlayan ,yorumlayan,sebep ve sonuç ilişkisi kuran bireyler yetiştirmektir.
Okulumuzun öğrencileri düşünen ,bilgi üreten,sorunlarını çözen,bireysel çalışmalarını paylaşan,kendilerinin bir değer olduğunu bilen,çevresiyle sağlıklı iletişim kurabilen geleceğe güvenle bakan mutlu öğrenciler olarak görmektedirler.
Okulumuzun öğretmenleri; çağdaş eğitim öğretim stratejileri,etkili öğretim yöntemlerini kullanan , öğretirken öğrenen ,işini seven çağın gerektirdiği değişim ve dönüşümü örgütle birlikte yeniden öğrenen,ihtisas sahibi öğretmenlerdir.
Okulumuzun eğitim yönetmeni; Yetkileri ile değil etkileri ile eğitimi ve öğretimi planlayan ,demokratik ve katılımcı bir yönetim sergileyen bir eğitim örgütü lideridir.
MisyonBiz, Türk Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, bütün öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini sağlamak, onların; kendilerine güvenen, bilgiye ulaşıp kullanabilen, özgüvenli, becerili, sorumluluk alabilen, iletişim kurabilen, öğrenmeyi öğrenmiş, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, planlı, programlı çalışabilen, becerileri doğrultusunda yüksek öğretime hazırlanabilen, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş bireyler yetiştirmek ve bu bireyleri topluma kazandırmak için varız.
Telefon04824150014
Faks04824150014
AdresÇATALÖZÜ MAH. ÇATALÖZÜ SOKAK NO 86 NUSAYBİN / MARDİN
İnternet Sitesihttps://nusaybingazianadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİlçe Merkezin uzaklık 3kmŞehiriçi ulaşım araçları
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezin uzaklık 3km
Servis BilgisiTaşımalı eğitim kapsamında köylerden 14 araç ile 163 öğrenci, ilçe merkezinden 10 özel servis aracı ile 185 öğrenci taşınmaktadır.
Ders Saatleri08.00-15.05
Yabancı Dilİngilizce Almanca
Isınma TürüKalorifer(Kömür)
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı42
  • Öğrenci Sayısı714
  • Derslik Sayısı24
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://nusaybingazianadolulisesi.meb.k12.tr/47/10/972670/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)