Mardin / Nusaybin Misak - I Milli Ortaokulu

Telefon:0482 502 44 16 Adres:DİCLE MAH. CAN SK. NO: 68A NUSAYBİN / MARDİN Web Sitesi:https://nusaybinmisakimilliortaokulu.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Nusaybin Okulları, Mardin Ortaokulları, Mardin Nusaybin Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mardin Ortaokul Haberleri, Mardin Nusaybin Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://nusaybinmisakimilliortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz (Okulumuz) Türk Milli Eğitiminin Temel İlkelerini, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak ; öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

İNANDIĞIMIZ İLKELER

Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliğimizdir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur.

Biz , hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz.İyi bir eğitim öğrenciler arasında bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir.Birbirimizi anlıyor , farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ediyoruz. Sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek beceriler geliştiririz.Aynı zamanda değişim ihtiyacı ile geçmiş değerlerimiz arasındaki dengeyi koruruz. Değişim , mükemmeliyete ulaşmada bize cesaret kazandırır, geçmiş deneylerimiz ise değişimi göze almamıza yardım eder.
MisyonÜlkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmak için eğitim-öğretimin bir birimi olarak hizmetin yapıldığı çevrede , öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden , öğrencisine öğrenme için her fırsatı veren , öğretenler ve öğrenenlerin birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanan , her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan eğitim , bilim ve kültür merkezi olabilmek.
Telefon0482 502 44 16
AdresDİCLE MAH. CAN SK. NO: 68A NUSAYBİN / MARDİN
İnternet Sitesihttps://nusaybinmisakimilliortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz çarşı merkeze yakındır. Ulaşımı çok rahat bir şekilde yapılmaktadır.Öğrenci profili bölgenin sosyo ekonomik durumundan kaynaklı olarak biraz düşüktür.
UlaşımOkulumuz Nusaybin ilçe merkezinde yer almaktadır.
Mardin merkeze olan uzaklığımız 50 km dir. İlçeden il merkezine 45 dk içerisinde ulaşılabilmektedir.Okulumuza ulaşım şehiriçi minibüsleri ve otobüsleri ile sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Nusaybin ilçe merkezinde yer almaktadır.
Mardin merkeze olan uzaklığımız 50 km dir. İlçeden il merkezine 45 dk içerisinde ulaşılabilmektedir.
Ders Saatleri08.30-15.00
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı55
  • Öğrenci Sayısı637
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://nusaybinmisakimilliortaokulu.meb.k12.tr/47/10/717382/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)