Mardin / Midyat Narlı Ortaokulu

Telefon:0482 482 12 50 Adres:NARLI MAH. NARLI KÜME EVLERİ NARLI İLKOKULU,ORTAOKULU,MAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 1 MİDYAT / MARDİN Web Sitesi:https://midyatnarliortaokulu.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Midyat Okulları, Mardin Ortaokulları, Mardin Midyat Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mardin Ortaokul Haberleri, Mardin Midyat Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://midyatnarliortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYON:
Gelecekte olmak istenen yerin ve bu yere gidişin yol haritasıdır. Vizyon cümlesi, organizasyonun ulaşmak istediği en uç nokta ve durumu, ilerlenecek yönü gösterir.

OKULUMUZUN VİZYONU:
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MisyonMİSYON:
Kurumun içindeki ve dışındaki herkese kim olduğumuzu ve ne yapmaya çalıştığımızı anlatır. Misyon ifadesi; ne yaptığımızı, kime yaptığımızı, nasıl yaptığımızı, neden yaptığımızı belirler. Misyon; kurumun değerlerine dayanmalıdır.

OKULUMUZUN MİSYONU:
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak;
Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Telefon0482 482 12 50
AdresNARLI MAH. NARLI KÜME EVLERİ NARLI İLKOKULU,ORTAOKULU,MAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 1 MİDYAT / MARDİN
İnternet Sitesihttps://midyatnarliortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriNarlı Köyü Midyat MARDİN
Ulaşımİl merkezine 84 km, ilçe merkezine 19 kmöğretmenler kendi imakanlarıyla gidip gelmektedir kesinlikle gidiş dönüşlerde problem hiç yaşanmamaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 84 km, ilçe merkezine 19 km
Ders Saatleri08:30 15:30
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı169
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://midyatnarliortaokulu.meb.k12.tr/47/09/722344/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)