Mardin / Midyat Beyazsu İlkokulu

Adres:SİVRİCE MAH. BEYAZSU KÜME EVLERİ BEYAZSU ILKOKULU BLOK NO 24 MİDYAT / MARDİN Web Sitesi:https://midyatbeyazsuilkokulu.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Midyat Okulları, Mardin İlkokulları, Mardin Midyat İlkokulları, İlkokul Haberleri, Mardin İlkokul Haberleri, Mardin Midyat İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTopluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
MisyonAtatürk ilke ve inkılaplarına inanan, Türk Milli Eğitiminin Temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda çalışan, araştırmacı, sorgulayıcı, müteşebbis, sosyal yönü gelişmiş, geçmişi ve geleceği ile bağlantı kurabilen, yönünü ileriye çevirmiş, yarınlara , değişime ve yeniliğe açık,bilgi üreten ve bilgiyi milletinin kalkınmasında kullanabilen, sorumluluk sahibi, tutarlı, dürüst, kararlı ve yarınlara ümitle bakan öğrencileri topluma kazandırmak.
AdresSİVRİCE MAH. BEYAZSU KÜME EVLERİ BEYAZSU ILKOKULU BLOK NO 24 MİDYAT / MARDİN
İnternet Sitesihttps://midyatbeyazsuilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMidyat İlçesi Sivrice Köyü Beyazsu Mezraası. BEYAZSU ilçenin en sulak turistik mesire alanıdır.Alabalık tesisleri ve lokantalarıyla ünlüdür.Beyzasu´ya çevre illerden büyük ilgi vardır.



Hizmet puanı : 30

Yerleşim Yeri: Köy

Zorunlu Çalışma Süresi:3 yıl

4 PC,Projeksiyon ve İnternet Var
UlaşımMidyat´a 25 km olup ulaşım dolmuşlarla sağlanabiliyor.Nusaybin´e ise 20 kmdir. Midyat´ ta ve Nusaybin´de kiralar uygundur. Ulaşım Midyat Nusaybin arası çalışan dolmuşlarla sağlanabiliniyor.
Merkezden UzaklıkMidyat´a 25 km olup ulaşım dolmuşlarla sağlanabiliyor.Nusaybin´e ise 20 kmdir. Midyat´ ta ve Nusaybin´de kiralar uygundur.
Öğretim ŞekliTam Gün
Ders Saatleri08.20
14.05
Isınma TürüSOBA
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı57
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://midyatbeyazsuilkokulu.meb.k12.tr/47/09/715454/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)