Mardin / Kızıltepe Bağrıbütün Ortaokulu

Adres:BAĞRIBÜTÜN KÖYÜ /KIZILTEPE/ MARDİN
Mardin iline 55 km, Kızıltepe ilçesine 35 km uzaklıktadır.
Köye ulaşımı sağlayan yol asfalttır. Okul öğretmen servisimiz mevcuttur. Öğretmenlerimiz okula servisle gidip gelmektedir.
Web Sitesi:https://bagributunortaokulu.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Kızıltepe Okulları, Mardin Ortaokulları, Mardin Kızıltepe Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mardin Ortaokul Haberleri, Mardin Kızıltepe Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://bagributunortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerine sahip, her yerde bilgi, beceri ve üstün karakteri ile örnek bireyler yetiştirmek istiyoruz.
MisyonBütün öğrencilerin; öğrenmeyi öğrenen, bilgiyi kullanan, bunları süreç içerisinde davranışa dönüştürmeyi gerçekleştiren, toplum içinde hoşgörü bilinci ile hareket eden, demokratik yapıda, vicdan özgürlüğünü benimsemiş, akılcı, bilimsel düşünce yetisine sahip çağdaş bireyler olarak yetiştirmek.
Faks00000000000
AdresBAĞRIBÜTÜN KÖYÜ /KIZILTEPE/ MARDİN
Mardin iline 55 km, Kızıltepe ilçesine 35 km uzaklıktadır.
Köye ulaşımı sağlayan yol asfalttır. Okul öğretmen servisimiz mevcuttur. Öğretmenlerimiz okula servisle gidip gelmektedir.
İnternet Sitesihttps://bagributunortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyde ilk ve ortaokul vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır, kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur.köyde elektrik ve telefon şebekesi vardır.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyün iklimi, karasal iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün nüfusu 2007 sayımlarına göre 2500 dir.
UlaşımKöye ulaşımı sağlayan yol asfalttır. Okul öğretmen servisimiz mevcuttur. Öğretmenlerimiz okula servisle gidip gelmektedir.
Merkezden UzaklıkMardin iline 55 km, Kızıltepe ilçesine 35 km uzaklıktadır.
Servis Bilgisiokul öğretmen servisi mevcuttur.
Kontenjan Bilgileriokulumuzda 5-6-7-8 sınıf şubeleri mevcuttur. sınıf mevcutları ortalama 25-30 öğrenciden oluşmaktadır.
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüSOBA
İnternet BağlantısıYok
Bilimsel Etkinliklerokulumuzda akıllı tahta ve internet mevcuttur.
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı137
  • Derslik Sayısı8
Kaynak:https://bagributunortaokulu.meb.k12.tr/47/07/722031/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)