Mardin / Derik Kale Ortaokulu

Telefon:0482 2512235 Adres:Kale Mahallesi Amed Cad. No220 DERİK/MARDİN
İlçe merkezinde
Yaya Olarak
Web Sitesi:https://derikseydikeskinortaokulu.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Derik Okulları, Mardin Ortaokulları, Mardin Derik Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mardin Ortaokul Haberleri, Mardin Derik Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://derikseydikeskinortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖzgür düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu; bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan; dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen; yabancı dili bir araç olarak kabul ederek üst düzeyde öğrenme isteği duyan; sağlıklı yaşamayı, ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren; yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, öğrenciler yetiştirmek.
MisyonKültürlü, bilgili ve bilgiyi kullanabilen, sosyal, Türk Milli Eğitim Temel Kanunu’nda belirtilen amaçlara ulaşmış çağdaş bireyler yetiştirmek.
Orta öğrenime ve hayata hazırlayıcı tüm bilgi, beceri, tutum ve davranışları kazandırmak. Sosyal insan olmanın gerektirdiği tüm alışkanlıkları davranış haline getirmek.
BaşarılarÖğrencilerimiz şimdiye kadar sportif alanda 30 kupa kazandılar.
Telefon0482 2512235
AdresKale Mahallesi Amed Cad. No220 DERİK/MARDİN
İlçe merkezinde
Yaya Olarak
İnternet Sitesihttps://derikseydikeskinortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKale Mah. Amed cad. No:220
DERİK/MARDİN
UlaşımYaya Olarak
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezinde
Ders SaatleriBaşlama:07:00
Bitiş :17:40
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
Sportif Etkinliklerİl ve İlçe genelinde yapılan sprotif faaliyetlerde her türlü dereceyi yapan öğrencilerimiz 30´dan fazla kupa kazandılar.
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK-4006 Bilim Fuarı
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı223
  • Derslik Sayısı9
Kaynak:https://derikseydikeskinortaokulu.meb.k12.tr/47/04/718465/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)