Mardin / Derik Bozbayır Şehit Uzman Çavuş Serdar Temelli Ortaokulu

Adres:BOZBAYIR MAH. BOZBAYIR KÜME EVLERİ NO 63 DERİK / MARDİN Web Sitesi:https://bozbayirortaokulu.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Derik Okulları, Mardin Ortaokulları, Mardin Derik Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mardin Ortaokul Haberleri, Mardin Derik Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://bozbayirortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖzgür düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu; bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan; dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen; yabancı dili bir araç olarak kabul ederek üst düzeyde öğrenme isteği duyan; sağlıklı yaşamayı, ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren; yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, öğrenciler yetiştirmek.
MisyonKültürlü, bilgili ve bilgiyi kullanabilen, sosyal, Türk Milli Eğitim Temel Kanunu’nda belirtilen amaçlara ulaşmış çağdaş bireyler yetiştirmek. Orta öğrenime ve hayata hazırlayıcı tüm bilgi, beceri, tutum ve davranışları kazandırmak. Sosyal insan olmanın gerektirdiği tüm alışkanlıkları davranış haline getirmek.
Faks0482000000
AdresBOZBAYIR MAH. BOZBAYIR KÜME EVLERİ NO 63 DERİK / MARDİN
İnternet Sitesihttps://bozbayirortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçe merkezine 18 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır.
Ulaşımİlçe merkezine 18 km, il merkezine 90 Km uzaklıktadır.Okula ulaşım okul servisleri ile sağlanmaktadır. Taşımalı eğitim yapılmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 18 km, il merkezine 90 Km uzaklıktadır.
Ders Saatleri07:50-14:05
Isınma Türükalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı258
  • Derslik Sayısı10
Kaynak:https://bozbayirortaokulu.meb.k12.tr/47/04/718662/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)