Malatya / Yeşilyurt İbni Haldun Anadolu Lisesi

Telefon:04225040549 Adres:YAKINCA MAH. EĞİTİM SK. İBNİ HALDUN ANADOLU LİSESİ BLOK NO 16 YEŞİLYURT / MALATYA
7 KM
MOTAŞ´A AİT 152A İLE 2E NUMARALI ARAÇLAR
Web Sitesi:https://ibnihaldunanadolulisesi.meb.k12.tr Malatya Okulları, Malatya Yeşilyurt Okulları, Malatya Anadolu Liseleri, Malatya Yeşilyurt Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Malatya Anadolu Lisesi Haberleri, Malatya Yeşilyurt Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://ibnihaldunanadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHEDEF ;(VİZYONUMUZ)
Yüzyılın gelişmelerini takip edip önde gitmek, model ve lider bir okul durumuna gelmektir. Yarını bugünden hissedebilme ve kaliteli bir eğitime ulaşmaktır. İnsana yapılan yatırımın en iyi yatırım olduğunu bilerek bu süreç içerisinde sıfır hata ile mükemmele ulaşmak amacımızdır. Mükemmele ulaşmak için kaliteyi bir yaşam tarzı olarak benimseyip kabullenmek, hepimize ait bir vizyon olmalıdır. Vizyonu dar bireyler ilerlemenin önünde en büyük engeldir. Zamana karşı direnmek, zamanın gerektirdiği yenilenmeyi gerçekleştirememek ilerlemenin önünde en büyük engeldir. Çünkü vizyonsuz bir kurum, dümensiz bir gemiye benzer. Ve bu tür bir eğitim kurumundan da ancak vizyonu dar, ne yapacağını bilemeyen, vasıfsız insanlar yetişecektir.
MisyonAMAÇ ; (MİSYONUMUZ)
Yetiştirdiğimiz tüm öğrencilerimizin ülke kalkınmasında sorumluluk üstlenen, bilgiye ulaşan, okuyan, sorgulayan özgür düşünen, bilgiyi kullanan, girişimcilik, karar verme yeteneğine sahip, milli ve manevi duygulara sahip, insanların sorunlarına çözüm arayan, Türkçe´yi iyi kullanan farklı kültür ve düşüncelere saygılı, empati (Duygudaşlık) kurabilen, en az bir yabancı dil konuşabilen, medya okuryazarı olan, teknolojiyi kullanabilen ve geleceği kurgulayan bir nesil yetiştirmek.
Telefon04225040549
AdresYAKINCA MAH. EĞİTİM SK. İBNİ HALDUN ANADOLU LİSESİ BLOK NO 16 YEŞİLYURT / MALATYA
7 KM
MOTAŞ´A AİT 152A İLE 2E NUMARALI ARAÇLAR
İnternet Sitesihttps://ibnihaldunanadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYAKINCA MAHALLESİ
UlaşımMOTAŞ´A AİT 152A İLE 2E NUMARALI ARAÇLAR
Merkezden Uzaklık7 KM
Servis BilgisiMALATYA LİDER TAŞIMACILIK
Kontenjan Bilgileri456
Ders Saatleri08:20-15:20
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı24
  • Öğrenci Sayısı454
  • Derslik Sayısı24
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://ibnihaldunanadolulisesi.meb.k12.tr/44/10/767607/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)