Malatya / Darende Yenice Ortaokulu

Kaynak:https://yeniceortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer alanda üretken, kültür ve sanatla iç içe, alternatif üretebilen ülke ve birey değerlerine saygılı, öğrenmeyi öğretebilen bir kurum olmayı amaçlıyoruz.
MisyonMilli, manevi, insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, ülkesine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, aydın, üretken, özgüveni yüksek, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı ve saygılı bireyler yetiştirmek temel görevimizdir.
Başarılar´Bu Benim Eserim´ projesi yarışmasında, Türkiye 1.´si oldu.(2014)
TÜBİTAK Malatya Bölge proje yarışmasında, Yenice Ortaokulu tarafından hazırlanan ?Manyetik kıyı temizleme sistemi? ve ?Depreme dayanıklı bina yapımına kolonların yüzey şekillerinin etkisi? ilk 100´e girerek sergilendi.(2019)
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ?Renklerle Hayalimdeki Dünya? resim yarışmasında Yenice Ortaokulu 7/A sınıfı öğrencisi Seda Yücel, il birincisi oldu.(2019)
Okulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında "Beyaz Bayrak" adlı projelerde sertifika almaya hak kazandı.(2019)
Yenice İlk/Ortaokulu olarak Hijyen şartlarının geliştirilmesi ve Enfeksiyon önleme klavuzuna uygunluğu çerçevesinde okulumuz "Okulumuz Temiz Belgesi" almıştır.(2020)
2018-2019 ve 2019-2020 eğitim öğretim yıllarında katıldığımız e-twinnig projeleri ve aldığımız Avrupa kalite etiketleri sayesinde Avrupa çapında tanınan bir okul olmamızı sağlayan e-twinnig okulu seçildik.
AdresYenice Mahallesi Darende/MALATYA
İnternet Sitesihttps://yeniceortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYenice kasabası Darende´ye 13 km. Malatya´ya ise 97 km uzaklıktadır Malatya-Kayseri karayolundan 3km içeridedir.
Ulaşımİl merkezine 97 km.
İlçe merkezine 13 km.İlçe merkezinden okulumuza ulaşım için servis bulunmaktadır. Malatya´dan geliş-gidiş yapan öğretmenlerimiz şehirler arası otobüsleri ve minibüsleri kullanabilmektedir. Ayrıca özel aracıyla ulaşım sağlayan öğretmenlerimiz de bulunmaktadır. Kış aylarında bile ulaşım sorunu bulunmamaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 97 km.
İlçe merkezine 13 km.
Servis BilgisiServis bulunmaktadır.
Ders Saatleri08:30 - 15:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerFutbol, Basketbol, Masa Tenisi
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı72
  • Derslik Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://yeniceortaokulu.meb.k12.tr/44/06/721874/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)